02:56

BILJANA TIPSAREVIĆ ŽELI TREĆE DETE! Janko za to NE ZNA, a njegov posao to ODUGOVLAČI? Evo za kada je SVE ISPLANIRALA

OTVORENO

BILJANA TIPSAREVIĆ ŽELI TREĆE DETE! Janko za to NE ZNA, a njegov posao to ODUGOVLAČI? Evo za kada je SVE ISPLANIRALA

Stars -

Bivša televizijska voditeljka, a sada uspešna modna kreatorka Biljana Tipsarević gostovala je u Sceniranju na Kurir televiziji gde se dotakla svoje dece.

Naime uspešna modna kreatorka je navela da bi volela da dobije treće dete, ali tek za 5 ili 6 godina.

- Volela bih, ali možda tamo za 10 godina. Šalim se naravno, punim 39 pa ne bih mogla baš toliko da čekam. Možda za jedno 5, 6 godina. Volim ja tako da pravim te razlike od 6 godina kao što je između Emili i Noe - rekla je modna kreatorka.

Biljana Tipsarević
foto: Damir Dervišagić

Dodala je da nije pravo vreme trenutno jer njen muž (Janko Tipsarević) stalno putuje.

- Mislim da trenutno ni on ni ja ne razmišljamo o tome, jer nismo ni pričali o tome. Mi uvek sve planiramo, kada je za šta realno vreme. Ipak mislim da nije pravo vreme da dobijemo treće dete sada u trenutku kada moj suprug stalno putuje i gradi kompanije koje su u inostranstvu. Čekamo da se neke stvari malo promene - rekla je modna kreatorka.

Modna kreatorka se osvrnula i na njenu ćerku Emili koja, kako kaže, mnogo liči na njenu sestru Jovanu Šešević.

- Ja sam veoma srećna što imam devojčicu, jer sam uvek maštala o tome da imam ćerku kao što je moja sestra. Pošto sam jako ponosna kakav je čovek moja sestra. Nije da verujem u astrologiju, ali po tim karakternim osobinama su identične. Moja sestra i Emili su jarac i devica u horoskopu i kao da ju je Jovana rodila. Karakterno su identične i jako liče. Jako sam srećna što imam sina i ćerku, a sad treće svejedno mi je - rekla je modna kreatorka.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:04

VODITELJKA U KRATKOJ SUKNJICI ZAGREJALA STUDIO! Sanja Stanković se SPUSTILA u emisiji UŽIVO, a potom OSTAVILA SVE BEZ DAHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja