ŽENSKE GRUPE KOJE SU ŽARILE I PALILE, PA SE RASTALE: Nisu Uraganke jedine krenule svojim putem, one su HARALE SCENOM i nastao KRAH
Foto: Printscreen YouTube

MODELSICE, ĐAVOLICE...

ŽENSKE GRUPE KOJE SU ŽARILE I PALILE, PA SE RASTALE: Nisu Uraganke jedine krenule svojim putem, one su HARALE SCENOM i nastao KRAH

Stars -

Čuvene Uraganke nedavno su otkrile javnosti da će se rastati, a nisu one jedine koje su bile u bendu pa rešile da prave solo karijere.

Naime, osim grupe "Hurricane" postojali su i drugi ženski bendovi gde su članice krenule svaka svojim putem.

HURRICANE

Mnogo se pisalo o odnosima između tri pevačice Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić nakon što su rešile da napuste grupu. Saopštenje njihovog PR tima demantovalo je da su Uraganke bile u svađi, te su naveli mogućnost da će grupa u jednom trenutku ponovo biti u istom sastavu.

"Sanji, Kseniji i Ivani ugovor ističe u septembru, ali zbog velikog interesovanja produžavamo turneju do kraja novembra", istakao je njihov tim.

Hurricane
foto: Printscreen RTS

ĐAVOLICE

Đavolice su ženska grupa osnovana 2015. godine nakon finala mužičkog takmičenja Zvezde Granda. Grupu su činile pevačice Teodora Džehverović, Tamara Milutinović i Gorana Babić. Grupa je trajala oko godinu dana, ali je uspela da privuče pažnju publike, te su devojke u svojoj solo karijeri napravile značajne uspehe.

Nakon raspada u medijima su se provlačile priče o raznim razmiricama među devojkama, a sudeći po izjavama devojaka, Džehverovićeva je bila najmanje omiljena članica. Ipak, Teodora je napravila najveću karijeru, te sigurno ne žali što je napustila ekipu.

Teodora Džehverović, Tamara Milutinović, Đavolice
foto: Printscreen/Youtube

MOJE TRI

"Moje 3" je ženska muzička grupa osnovana početkom 2013. Grupu su činile finalistkinje mužičkog takmičenja Prvog glasa Srbije Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović. Ovaj muzički bend osnovan je sa ciljem da učestvuje na Beosongu, a onda i na Evrovuziji. One su na Evroviziji u prvom finalu u Melmeu zauzele 11. mesto te se nisu plasirale u finale. Nedugo nakon Evrovizije grupa se raspala, a onda i započele solo karijere.

Moje tri
foto: Dragan Kadić

MODELS

Ovu grupu 1996. godine osnovao je Milan Vrbić. Prvu i najuspešniju postavu činile su Mimi Karanović, Ivana Berendika, Sandra Nikolić i Ivana Stamenković Sindi. Grupa je bila veoma popularna tokom devedesetih, i postigla uspeh, kako u Srbiji, tako i u regionu, popularnost je stekla hitovima "Šef stanice", "Pare, pare, pare", "Pusti nas u disko", "Noć je vedra nad Srbijom", "Seksi taksi". Ivana Stamenković odlučila je da se oproba u solo karijeri, te se grupa raspala.

Sindi
foto: Pritntscreen

Nakon toga mnoge pevačice su se menjale u ovoj grupi. Poslednju postavu grupe Models činile su Ivana Žigić, Ornela Nkeza Karabumba, Anastasija Buđić i Mila Kaluđerović. One su na kratko vratile staru popularnost provokativnim spotovima za album koji su izdale 2013. za čiji omot su se fotografisale nage.

Ivana Berendika, Models
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:15

Opljačkana sestra Nataše Bekvalac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track