05:07

Zlata došla na promociju koleginici golog stomaka! Privukla svu pažnju

DOŠLA NA PROMOCIJU

ZLATA U TOP KOMBINACIJI I GOLOG STOMAKA: Razvezala jezik o sukobu Milice i Ane, Đanijevoj SVADBI i Seki Aleksić! (KURIR TV)

Stars -

Pevačica Zlata Petrović pojavila se na promociji albuma koleginice Nadice Ademov, pa je otkrila pikanterije iz svog života.

Ona je u centar pažnje javnosti došla posle svadbe Đanijevog sina gde je uživala u provodu sa koleginicom Sekom Aleksić. Inače, zanimljiva je bila i Zlatina odevna kombinacija s obzirom na to da joj je bio go stomak.

"Ja ne znam ko ne voli veselja, druženja... U haosu sam radno, paradno i privatno, ali sam stigla, nisam se ofarbala, ali sam stavila ove moje mašnice. Posle korone smo kao pušteni s lanca, nismo se viđali dve godine", rekla je Zlata, pa progovorila o mlađoj koleginici:

Nadica Ademov
foto: Nemanja Nikolić

"Nadicu mnogo volim, ona to zna. Mojoj Seki sam rekla da imam obavezu, non-stop nešto radim. Ostavile smo tu večericu, radujem se jer Seku obožavam."

Pevačica je iznela i svoje mišljene o sukobu Ane Nikolić i Milice Pavlović oko pesme.

Nadica Ademov
foto: Nemanja Nikolić

"Neću da komentarišem, volim i jednu i drugu, ne bih da dam svoj sud. Imam ja svoj stav, imam 60 godina. Izvinite što ne možete da dobijete odgovor. Jedino da Goca i ja skroz poludimo, da bude smak sveta bi se to nama desilo. Dobila sam karijeru, Bog je tako rekao, imam lepu sredinicu, nisam imala te situacije", kaže Zlata.

Nadica Ademov
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/A.D/K.Đ.

Bonus video:

00:09

Nadica Ademov stigla na promociju pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track