IGOR PREBOLEO SEVERINU, MUVAO DEVOJKE U PROVODU: Kojić nazdravljao, a ova brineta mu zapala za oko (PAPARACO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

NOVA LJUBAV

IGOR PREBOLEO SEVERINU, MUVAO DEVOJKE U PROVODU: Kojić nazdravljao, a ova brineta mu zapala za oko (PAPARACO)

Stars -

Igor Kojić se nakon razvoda od Severine Vučković polako, ali sigurno vraća momačkom načinu života.

Severina, Igor Kojić
foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Naš paparaco uslikao je sina Dragana Kojića Kebe u noćnom provodu na jednom beogradskom splavu, gde je uživao u nastupu Ane Nikolić. On je na splav došao među prvima u društvu jednog prijatelja. Oni su celo vreme vodili, reklo bi se prema izrazu njihovih lica, zanimljiv razgovor, ali su i đuskali u ritmu Nikolićkinih hitova.

Igor Kojić
foto: Kurir

Da je upoznat s muzičkim opusom koleginice svoje bivše supruge Severine, videlo se i po tome što je njene pesme pevao od reči do reči.

Igor Kojić
foto: Kurir

Kad je Ana napravila pauzu kako bi se osvežila i presvukla, Kojiću nije bilo dosadno. On je prišao grupi devojaka u obližnjem separeu, koje je merkao celo veče bez prestanka. Naručio im je piće, a onda se bacio i na muvanje, pa je tako jednoj od devojaka objašnjavao nešto na uvo ne skidajući osmeh s lica. I ona je njemu nešto pričala. U jednom trenutku razmenili su brojeve telefona, a zatim se Igor vratio kod svog prijatelja.

Od kada se razveo od Severine, Igor se često može videti u noćnim izlascima. Dok su bili u braku, on kafanu bukvalno nije video, osim kad se s njom pojavljivao na javnim događajima. Čak ni na društvene mreže nije stavljao fotografije s prijateljima, već su mu profil činile samo slike sa Severinom, tatom Kebom i mamom Oljom.

Severina, Igor Kojić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

02:33

SEVERINA SE TRESLA U NJEGOVOM PRISUSTVU! Nela Bijanić progovorila o ŠOKANTNOM početku karijere i OZOGLAŠENOM HASANU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track