OVO SU PLANOVI MILJANE KULIĆ: Smršaće 20 KG za 3 meseca, UDAĆE se za Bebicu, a evo kada ide u Tursku na OPERACIJU! SVE ISPLANIRALA
Foto: ATA Images

sve joj ide

OVO SU PLANOVI MILJANE KULIĆ: Smršaće 20 KG za 3 meseca, UDAĆE se za Bebicu, a evo kada ide u Tursku na OPERACIJU! SVE ISPLANIRALA

Stars -

Zadrugarka Miljana Kulić hitno je vraćena iz Turske, gde je otputovala kako bi hirurškim putem smanjila želudac

Lekari su procenili kako Miljana Kulić u ovom momentu nije spremna za operaciju. Oni su pokušali da je izleče u Turskoj, a onda su joj rekli da je najbolje da se vrati u Srbiju dok ne bude potpuno zdrava.

Kako saznaje Informer Kulićeva je dobila bronhitis zbog kog nije bila spremna za operaciju.

Miljana Kulić
foto: Instagram

Operacija želuca je ozbiljna intervencija, pa doktori nisu želeli rijaliti zvezdu da uvode u totalnu anesteziju dok ne utvrde da je potpuno zdrava.

- Miljana je prošla niz pregleda kada je došla u Tursku. Pregledali su je kardiolog, pulmolog, otoringolaringolor, anesteziolog...Ustanovljeno je da ima bronhitis i upalu uveta, te su odlučili da u ovom momentu nije spremna da ide pod nož - kaže izvor blizak Kulićevoj.

Tim povodom oglasila se Miljana Kulić koja je rekla da je veoma razovačarana što je morala da se vrati, ali poručuje da od operacije nije odustala.

- Prehladila sam se, dobila sam bronhitis, pa nisu mogli da me uvedu u anesteziju. Dobila sam upalu uva, imala sam temperaturtu i doktori su rekli da se prvo izlečinm, pa da onda dođen. Mnogo sam se razočarala, bila sam očajna kada su morala da se vratim, ali možda je tako i bolje. Najvažnije je da sve prođe kako treba kada se operišem - kaže Miljana.

Ona otkriva da će se za jedno dve nedelje vratiti u Tursku.

- Početkom jula idem ponovo tamo. Mislim da ću tada sve završiti. Ući ću u sledeću sezonu . Sigurno ću skinuti bar 20 kilograma do septembra, a do Nove godine ću biti kao milion dolara. Tada ću napraviti gala svadbu sa Bebicom - poručuje Kulićeva.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja