Hrvati u ratu Staniji ubili oca i zapalili kuću!
Foto: KURIR

Porodična tragedija

Hrvati u ratu Staniji ubili oca i zapalili kuću!

Stars -
Starleta otvoreno pričala o porodičnoj tragediji koja joj se desila kada je imala samo deset godina

Stanija Dobrojević otkrila je u emisiji "Target" Aleksandre Jeftanović da se ne stidi svojih golišavih fotografija i da će ih za 30 godina ponosno pokazivati svojim unucima. Starleta je takođe otvoreno pričala i o porodičnoj tragediji koja joj se desila kada je imala samo deset godina.

- Ostala sam bez oca kada sam imala deset godina. Isti dan mi je poginuo tata, zapalili su mi kuću i automobil za vreme rata u Hrvatskoj. Moja mama je ostala na ulici sa dvoje male dece i tada smo došli u Srbiju - otkrila je Stanija i dodala da je konačno naučila da priča o pomenutoj temi, a da ne zaplače.

Tema emisije su bile starlete i njihovo pojavljivanje u medijima, a Stanija je kao jedna od najpopularnijih starleta na ovim prostorima otkrila šta misli o ovom "zanimanju" i kako ona doživljava čitavu situaciju.- U osnovnoj školi smo imali zadatak da pišemo sastav o tati. Ja sam rekla učiteljici da nemam tatu, a ona mi je rekla da pišem o ratu. Onda me je izvela i naterala da sastav čitam pred celim razredom. Ja sam čitala sastav i rasplakala se, a ostala deca su se smejala. Zato sam naučila da više ne plačem pred drugima - rekla je Stanija, prenosi portal "Opera 17".

http://www.youtube.com/watch?v=DL8lOGQDLl8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track