Najnovije vesti

NIKOLINA OD MENE MOŽE SAMO JEDNO DA DOBIJE! Miša Grof otkrio tačnu cifru koju je Vidoje slao voditeljkinoj ćerki iz prvog braka
Foto: Nenad Kostić, Aleksandar Jovanović Cile

otkrio šokantne detalje

NIKOLINA OD MENE MOŽE SAMO JEDNO DA DOBIJE! Miša Grof otkrio tačnu cifru koju je Vidoje slao voditeljkinoj ćerki iz prvog braka

Stars
08:44h

Otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, otkrio je šokantne detalje o snajki Nikolini Pišek, za koju tvrdi da joj je samo bitan novac, a tu se, po svemu sudeći, neće zaustaviti.

Otac pokojnog Vidoja objasnio je da ne namerava da deli imovinu s Nikolinom, ali će da obezbedi unuke.

- Ja ću ove dve krasne devojčice da pomažem. Njoj, kao supruzi, deo od kuće može da ide, za koji je opet Vidoje dao novac. Nikolina može da dobije samo dobar savet od mene i da zadrži ćerke. Za ostalo može samo da se nada.

Nikolina Pišek, Miša Grof
foto: Kurir

- Što se pravnog deljenja imovine tiče, imam unučiće i tu ću da rešim sve kako bude trebalo. One će zauvek biti obezbeđene, kao što je Vidoje Nikolininoj ćerki u London slao 12.000 funti da studira. Ćerki iz prvog braka.

Nikolina je, prema njegovim rečima, insistirala da što pre završi kuću koju su gradili jer joj je na prvom mestu da sebi obezbedi lagodan život. Miša Grof je u ispovesti za Republiku ispričao da je Vidoje Nikolini non-stop slao novac u Hrvatsku da njime raspolaže, da je izdržavao celu njenu porodicu, kao i da Pišekova sada pokušava da proda umetnine koje poseduje samo da bi se dodatno oparila.

1 / 32 Foto: Nenad Kostić

Grof je u jezivoj ispovesti otkrio da je Nikolina Pišek upravljala novcem i dok je Vidoje bio živ jer joj je novac slao na račune u Hrvatskoj. Takođe je tvrdio da je njegov sin izdržavao čitavu Nikolininu porodicu.

Ristović je na kraju objasnio da će po svaku cenu da sačuva sve ono što je njegov sin godinama skupljao, te da neće da dozvoli da Nikolina sve preproda:

- To što Nikolina misli da može da rasproda kolekciju mog pokojnog sina, tu se grdno prevarila. Moj otac je bio isto kolekcionar i ja sam to radio celog života, pa Vidoje, a sad se ona pravi pametna i hoće da rasipa sve. Evo da otkrijem, cela kolekcija mog sina će ići ili u Istorijski muzej ili u Muzej primenjene umetnosti. Čuo sam i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić železničku stanicu želi da napravi muzejem grada Beograda i tu će biti svi legati. Daće se predlog. Komplet ću sve da poklonim. Nikolina se samo nalazi s ljudima da vidi kolike pare za koju sliku može da uzme. Vidoje je putovao po svetu i kupovao umetnine. Kakav je to način da se tako postupa.

(Kurir.rs/Republika)

Bonus video:

Najtužnija scena na groblju: Miša Grof i Nikolina Pišek zagrljeni i u suzama
01:35

Najtužnija scena na groblju: Miša Grof i Nikolina Pišek zagrljeni i u suzama

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja