NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU! Indi Aradinović optužila Teu Tairović da joj je ukrala SPOT, haos u NAJAVI!
Foto: Tamara Trajković, Damir Dervišagić

haos

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU! Indi Aradinović optužila Teu Tairović da joj je ukrala SPOT, haos u NAJAVI!

Stars -

Pevačica Indira Indi Aradinović ispričala je da je imala ideju za sledeći spot, ali je preduhitrila koleginica Tea Tairović.

- Ideje su čudo, ideje iscure... Jako čudna koincidencija da je Tea Tairović snimila spot koji sam ja zamislila i ispričala jednoj osobi, koja znam da nije prenela. Ideja o spotu gde su sve evropske zastave u pitanju. Dobro je odradila svoj deo posla. Očigledno da je popularna. Eto, dešava se da moje ideje neko ukrade - objasnila je Indira u emisiji "Ekskluzivno".

Indy, Indi Aradinović, Indira Aradinović
foto: Kurir televizija

Podsetimo, pevačica je nedavno raskinula veridbu sa biznismenom iz Kopenhagena sa kojim je bila dve godine u vezi. Sada je, pred kamerama TV Pink progovorila o svom emotivnom životu.

- Pa nije baš da može svako da mi priđe i da me osvaja. Retko kad se desi da se zaljubim. Baš se teško zaljubljujem, ne može svako da me osvoji - rekla je Indi i dodala:

- A da bih bila sa nekim mora da mi se sviđa i da sam zaljubljena... Mora da me "radi", da ima neku hemiju, neku energiju... A one kombinacije na noć, dve, tri, par sati, nisam iz tog filma - zaključila je pevačica.

Indi Aradinović
foto: Printscreen Paparaco Lov

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:46

NAKON SUKOBA ANE NIKOLIĆ I MILICE PAVLOVIĆ OGLASILA SE TEA TAIROVIĆ! Otkrila koji VELIKI HIT na estradi je NJOJ prvo bio PONUĐEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja