VIDOJE SKUPLJAO ANTIKVITETE, A ČAK 6 GALERIJA SE VODI NA RISTOVIĆA: Miša Grof otkrio kome će pripasti umetnine enormne vrednosti
Foto: Kurir/Ana Denda, Facebook, Nenad Kostić

vodi rat sa snajom oko nasledstva

VIDOJE SKUPLJAO ANTIKVITETE, A ČAK 6 GALERIJA SE VODI NA RISTOVIĆA: Miša Grof otkrio kome će pripasti umetnine enormne vrednosti

Stars -

Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, nakon smrti sina Vidoja, počeo je medijski rat sa snajom Nikolinom Pišek oko nasledstva.

Naime, nakon što su dali četrdeset dana Vidoju, počelo je javno prepucavanje oko nekretnina, umetnina i novca između svekra i snaje.

Vidoje Ristović, Nikolina Pišek, Miša Grof
foto: Nenad Kostić, Aleksandar Jovanović Cile

Miša Grof je otkrio da se sve nekretnine vode na njega jer ih je i on nasledio od svog dede. Između ostalog otkrio je i da poseduje kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj, kao i da je nasledio grobnicu od mermera i bronze na Novom groblju koja vredi pola miliona evra.

1 / 36 Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

- Sve se vodi na mene - rekao je Miša Grof za Kurir.

On je za naš list rekao i da je njegov pokojni sin skupljao antikvitete.

- Vidoje je skupljao antikvitete, on je to voleo i pažljivo birao. Pokloniću to istorijskom muzeju ili bilo kom drugom ko će da napravi legat od toga. Neću valjda da dozvolim da ti antikviteti, koje je on voleo, da ona nosi u Hrvatsku ili da ih razvlači ovde i prodaje. On ih jeste voleo i jeste ih kupovao, ali ne sa njenim novcem, nego sa mojim. U životu sam imao 6 galerija, antikvarnice, stanove.... To je sve novac koji sam ja njemu davao - odlučan je Miša Grof u nameri da snaji Nikolini ne da ništa, pa se osvrnuo na Nikolinine komentare koje je dala u medijima.

Miša Grof, kako su pisali mediji, u svom vlasništvu ima impozantne umetnine, kao i umetničke slike vredne i po 100.000 evra.

Podsetimo, Nikolina Pišek je za Kurir ranije rekla da njen svekar njoj i njenoj ćerki uskraćuje zakonski nasleđena prava.

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj ćerki nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track