CECA ME JE UČILA DA BUDEM DOBAR ČOVEK! Ražnatovićkin kandidat iz Zvezda Granda progovorio i otkrio kakva je pevačica zaista!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

završena sezona

CECA ME JE UČILA DA BUDEM DOBAR ČOVEK! Ražnatovićkin kandidat iz Zvezda Granda progovorio i otkrio kakva je pevačica zaista!

Stars -

Takmičenje „Zvezde Granda“ tokom višegodišnjeg postojanja iznedrilo je mnoge talente, a ovo je bila prva sezona u kojoj je član stručnog žirija bila najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović.

Neposredno pred finale, tenzija i trema među takmičarima je rasla, a o detaljima saradnje sa Cecom, kao i njenom pristupu takmičarima, progovorio je Alem Bajrović.

Ceca Ražnatović, Saša Popović
foto: Printscreen

Alem je otkrio da ga je Ražnatovićeva kao mentor naučila mnogo toga, a istakao je da se ona uvek trudila da nauči svoje kandidate da je najvažnije pre svega biti dobar čovek.

- Jako sam uzbuđen, nisam mogao ni da zamislim da ću ikada sarađivati sa Cecom. Ona je divna žena, pristupila nam je prijateljski bez obzira na uspeh i karijeru koju je ostvarila, uvek se trudila da porazgovara sa nama i da nam se maksimalno posveti. Uvek je bila profesionalna, nije je mrzelo da po nekoliko puta ponavlja iste stvari kako bi nama objasnila gde grešimo, i nastojala je da sve svoje znanje prenese na nas - rekao je uzbuđeni kandidat, pa otkrio neke od saveta koje mu je Ceca dala.

Alem Bajrović
foto: Printscreen

- Mnogo mi je značilo kada mi je rekla da je u meni prepoznala talenat i čvrstinu, te da veruje da mogu da podnesem sve poteškoće javnog posla. Trudila se da nas pripremi za sve što sledi, ukoliko nastavimo da se bavimo pevanjem. Govorila nam je da je estrada velika džungla i pokušavala je da nam olakša da se u njoj po završetku takmičenja snađemo - otkrio je mladi pevač, pa istakao da je Ražnatovićeva, osim profesionalnih, svojim kandidatima davala i privatne savete.

- Upozoravala nas je na neke poteškoće sa kojima možemo da se susretnemo, ali je uvek insistirala na tome da je najvažnije da budemo dobri ljudi. Ona je od nas pravila bolje ljude, ponavljala je da je najvažnije ostati svoj ma kakav uspeh ostvario. Govorila je da nikada ne zaboravimo ko smo, da ostanemo dosledni sebi i da verujemo u svoj talenat - rekao nam je Alem.

- Zaista nikada neću zaboraviti sve čemu me je naučila, a time što sam sa njom sarađivao ostvario mi se san svakog mladog pevača. Ovo je neprocenljivo iskustvo, a ponosan sam što sam bio takmičar baš ove sezone „Zvezda Granda“, kada se Ceca priključila timu.

Zvezde Granda, finale
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kurir.rs/I.B/Alo

Bonus video:

06:38

Ceca o finalu Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track