SLAĐU RADO VIDIM, S DRUGIMA NIKAD NISAM BILA BLISKA Anabela o odnosu sa bivšom jetrvom, slučajno se SRELE pa zakopale ratne sekire
Foto: Printscreen

obnovile prijateljstvo

SLAĐU RADO VIDIM, S DRUGIMA NIKAD NISAM BILA BLISKA Anabela o odnosu sa bivšom jetrvom, slučajno se SRELE pa zakopale ratne sekire

Stars -

Bivše jetrve Anabela Atijas i Slađa Delibašić našle su se zajedno na jednom muzičkom festivalu gde su se okupile zvezde devedesetih.

Tada su živeli jedna potpuno drugačiji život, koncerti, turneje, pune dvojrane i publika koja uglas sa njima peva. Slike u oku prolazile su im dok su dolazili na ovaj koncert.

Anabela Atijas
foto: Pritnscreen

- Za moje godine i 30 godina karijere bih mogla da prozovem svaku estradnu ličnost da mi stane na crtu - istakla je Slađa Delibašić, pa pokazala trbušnjake.

- Volim ovu muziku i svaka pesma na svoj način nosi neku uspomenu i lepu energiju - istakla je Anabela.

Kako je Slađa svojevremeno istakla, sa porodicom Đoganije nije bila u dobrim odnosima, ali njih dve su svoj kontakt obnovile poslednjih godina.

Anabela Atijas
foto: Pritnscreen

- Slađu rado vidim, sa njom sa okej, sa ostalima ni ranije nisam bila bliska, Ivan Gavrilović isto, sa njih dvoje sam bliska, Neša Tvins takođe - priča Anabela.

- Dešavalo se da dođemo na ratište, pa odemo u Nemačku sa ratišta, pa dođemo da pevamo ljudima sa druge strane zakona. Tako je bilo - priča Ivan Gavrilović.

Ivan Gavrilović
foto: Printscreen/Tik Tok

- Ako gledamo tada, i sadašnje vreme. Sada je mnogo gore. Postojale su grupe, sada postoje žene, starlete, sponzoruše, svaka druga je ista, ne zna se ko je ko - priča Slađa Delibašić.

- Najbitnije mi je bilo da dođe Tija, i da vidi moj nastup, da vidi kako njena baba na sceni vlada - kaže Slađa.

- Nisam ni očekivala da bude tu, niti sam insistirala da budu tu, Luna ima malu bebu... Mada su i svi nešto van otišli - dodaje Anabela.

Anabela Atijas
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:09

Anabela i Andrej Atijas na krštenju Mije Miljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track