KO JE BILA DACA, SUPRUGA POZNATOG VODITELJA: Radila je odgovoran posao, a muž joj je nakon smrti posvetio ovu pesmu!
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

KO JE BILA DACA, SUPRUGA POZNATOG VODITELJA: Radila je odgovoran posao, a muž joj je nakon smrti posvetio ovu pesmu!

Stars -

Srpski voditelj Aleksandar Saša Filipović, potresnom porukom na društvenoj mreži Fejsbuk oprostio se od supruge Dace Brebanović Filipović sa kojom ima sina Vladimira.

Za razliku od svog supruga, Daca je živela povučen život i nije bila deo javnog sveta. Ona je u jednom trenutku radila kao poslovni sekretar specijalne ginekološke bolnice, a tada je govorila koliko je zapravo važno da idemo u korak sa tehnologijom.

Aleksandar Saša Filipović
foto: 150 minuta printscreen

- Bez mobilnog telefona ne bih mogla da obavljam poslovne obaveze. Osim toga, važan mi je jer obožavam da telefoniram, pišem poruke, surfujem internetom… Neko voli jogu, a meni – nakon stresnog dana – raspoloženje popravlja muzika sa plejera mog telefona. Rado koristim fotoaparat i digitalnu kameru, jer je to sjajan način da zabeležim sve faze odrastanja mog sina Vladimira - izjavila je svojevremeno Daca.

Danijela Brebanović Filipović
foto: Printscreen/Facebook

Inače, voditelj Aleksandar Saša Filipović, od supruge i majke svog sina oprostio se potresnom porukom, a posvetio joj je i pesmu Kiće Slabinca "Plavuša".

- Otišla je Daca Brebanović Filipović moja žena i mama mog sina Vladimira.Ostavila nas je u tmini vremena. Možda je žurila u neko bolji svet i nadam se da će joj tamo gore biti lepše i lakše.Neptunka je volela život i more. I zamolio bih Vas da je ispratimo u miru jer nije volela publicitet u krugu najblizih prijatelja i porodice - napisao je voditelj uz fotografiju supruge.

Aleksandar Saša Filipović
foto: Printscreen/Facebook

kurir.rs

Bonus video:

03:08

Sahrana Igora Starovića: Poslednji ispraćaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track