00:18

Marko Rokvić sa Aleksandrom Sofronijevićem na promociji albuma Jasne Kočijašević

uspeh

JASNA KOČIJAŠEVIĆ OKUPILA KOLEGE! Nakon više od 10 godina ponovo na sceni, a evo ko ju je sve PODRŽAO! (KURIR TV)

Stars -

Srpska pevačica narodne muzike i diva srpske narodne pesme Jasna Kočijašević nakon više od deset godina pauze snimila je album "Uvek ista" u izdanju "As ton" produkcije. Pevačica je promociju albuma organizovala u jednom beogradskom hotelu.

Aleksandar Aca Sofronijević, koji je i pomogao u stvaranju ovih pesama, zajedno sa domaćicom čekao je goste.

00:17

Stigli Kemiš i Zorica Brunclik

Jasnu su među prvina došli da podrže voditeljka Dragana Katić, pevač Marko Rokvić, Bane Moićević, pevačica Snežana Đurišić, kao i Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemišom, Ana Bekuta i drugi.

1 / 14 Foto: Kurir/Ana Denda

"Hvala što ste došli da uveličate ovaj trenutak i moju prvu promociju", rekla je Jasna, a kolege su je podržale uz gromoglasan aplauz.

Aca Sofronijević rekao je gostima da oseća da je ovo početak nečeg novog i kvalitetnog.

00:58

Kolege Jasne Kočijašević ustale su i velikim aplauzom pozdravili pevačicu

"Srećan sam što je moja produkcija izdala jedan ovakav album. Srećan sam što smo počeli sa stvaranjem ove kvalitetne muzike i nadam se da ćemo opravdati poverenje svih prisutnih, ali i drugih velikih zvezda koje dolaze u našu produkciju".

Aleksandar Sofronijević, promocija albuma
foto: Kurir/Ana Denda

"U moje vreme je postojala komisija koja je odlučivala šta sme, a šta ne sme da se objavi. I tada su neki muzičari hteli da promovišu drogu, alkohol i druge stvari kroz muziku, ali to nije moglo. Da bi neko to objavio morao je debelo da plati porez i sve ostalo i opet je bilo cenzurisano. Mislim da te komisije danas nedostaju i da treba da se uvede zakon", rekla je Jasna.

"Sve ovo sam ja inicirao, drago mi je da smo stigli i do promocije. Sve ovo me podseća na moju baku Živku i neki lepi period odrastanja", rekao je Aca.

09:58

Izjava Jasne Kočijašević

Kurir.rs/M.M./A.D.

Bonus video:

00:18

Marko Rokvić sa Aleksandrom Sofronijevićem na promociji albuma Jasne Kočijašević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja