Najnovije vesti

TARA PREBILA DEVOJKU NA SPLAVU ZBOG ŠA! Simova napravila SKANDALČINU, čupala je, šaketala, uletela POLICIJA
Foto: Printscreen/Instagram

i reper dobio batine

TARA PREBILA DEVOJKU NA SPLAVU ZBOG ŠA! Simova napravila SKANDALČINU, čupala je, šaketala, uletela POLICIJA

Stars

Starleta i bivša učesnica "Zadruge" Tara Simov koja je obnovila je turbulentnu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, napravila je haos na jednom prestoničkom splavu.

Par je, naime, bio na jednom splavu u društvu prijatelja, kada je Tari zasmetalo što devojka iz drugog separea gleda u repera.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

"Tara je iznenada skočila i zaletela se ka devojci koja je bila za susednim stolom. Prišla joj je i uhvatila je za ruku. Videli smo prvo da joj nešto šapuće, pa smo pomislili da se znaju od ranije. Onda je Tara počela da je čupa i svi smo krenuli ka njima. Baš ju je prebila. Nenad je počeo da ih razdvaja, bilo je strašno pošto je obezbeđenje skočilo", rekao je neimenovani izvor za Rijaliti.

"Ša je dobio nekoliko pesnica u predelu rebara jer je obezbeđenje mislilo da se i on tuče, pa su neki momci objasnili da je on došao samo da ih razdvoji. Ta devojka je odmah zvala policiju, pa je Nenad brzo platio račun i rekao društvu i Tari da moraju hitno da se sklone. Tara je bila pijana, nije htela da mrdne i samo je čekala da je puste, da bi opet otišla da se bije. Obezbeđeje je odmah reklo Nenadu da idu jer su čuli da će da stigne policija".

Simova je potom prokomentarisala ove navode i potvrdila da je došlo do incidenta.

"Neka klinka je gledala u Nenada i samo sam htela da joj skrenem pažnju. Nisam kriva što je prva počela da me vređa i dira. Sad je to nebitno, dok smo bili tamo nije bilo policije", rekla je Simova.

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/Rijaliti/S.telegraf

Bonus video:

Tara Simov pokazala šta radi van Zadruge: Ima li veće ljubavi?
00:04

Tara Simov pokazala šta radi van Zadruge: Ima li veće ljubavi?

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja