HIT PONUDE grčkih hotela u Travelland-u za leto 2022. Akcija popusta na cene traje do 30.6.
Foto: Promo

HIT PONUDE grčkih hotela u Travelland-u za leto 2022. Akcija popusta na cene traje do 30.6.

Stars -

Grčka je i ovog leta najtraženija destinacija. Pomažemo u izboru hotelskog smeštaja i to po najnižim cenama. Iskoristite akciju popusta do 30. juna.

Travelland
foto: Promo

Turistička agencija “Travelland” pruža najveći izbor hotela u Grčkoj već dugi niz godina. Ljubazno osoblje na adresi Dobračina 43, pružiće pomoć prilikom izbora najboljeg aranžmana za letnju sezonu 2022. A mi se usuđujemo da iz ponude izdvojimo neke od popularnih hotela u Grčkoj kako bismo vam olakšali potragu.

Travelland
foto: Promo

Calamos Beach 3*sup se nalazi u regiji Attica, na privatnoj plaži, okružen zelenilom. Pruža kvalitetnu uslugu komfornim sobama, jednostavnim stilom uz bogat sadržaj za decu i odrasle. Za decu od 4 do 12 godina profesionalni tim animatora obezbediće toplu i prijateljsku atmosferu i zabavu. Usluga u hotelu je All inclusive, a cene boravka su snižene za 40%. Tako da je najniža cena za boravak od 7 noćenja 499 evra po osobi – smena već od 2.7. Za boravak od 10 noćenja treba izdvojiti najmanje 699 evra. Standardne sobe imaju pogled na planinu, ali i na more.

Hotel Porto Rio 4* je okružen zelenilom i smešten na 8 km od Patrasa, na samoj plaži. Za uslugu all inclusive boravak na 7 noćenja košta od 819 evra, a slobodnih mesta ima od 10.7. Od sadržaja je na usluzi glavni restoran, a la carte restoran, glavni bar, snek bar, kafe, bar kraj bazena, otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište, teniski teren (uz doplatu). Suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži su besplatni za goste hotela.

Travelland
foto: Promo

Bogat sadržaj za decu i odrasle uz polupansionsku uslugu pruža jedan od natraženijih hotela u oblasti Tripiti – hotel Alexandros Palace 5*. Nalazi se 2km od mesta Nea Roda, 5 km od Uranupolisa. Za smenu od 2.7. boravak u hotelu možete rezervisati po ceni od 910 evra (cena je po sobi), dok je cena za 10 noćenja 1340 evra. Dion Palace Beauty & Spa 5* je luksuzni hotelski kompleks sagrađen u podnožju legendarne planine Olimp, u blizini drevnog sela Dion, kod Litohora odmah pored mora. Smešten je u veličanstvenim vrtovima, na prilično mirnom delu, hotel Dion Palace i savršen je izbor za miran ali i zabavan odmor. Slobodnih mesta za boravak na 7 noćenja ima od 13.7. po ceni od 1145 evra (cena po sobi). Usluga je polupansionska, a ukoliko odberete standard sobu sa pogledom na baštu, drugo dete do 5,99 godina ima belsplatan boravak. Porodice sa decom će sigurno obradovati ova akcija koju je obezbedila agencija “Travelland”.

Travelland
foto: Promo

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja