00:13

Zorica Brunclik

ZORICA BRUNCLIK PEVALA I GUŠILA SE U SUZAMA Ovo je najemotivniji momenat na koncertu, sišla u publiku i plačući otpevala ovu pesmu

Stars -

Pevačica Zorica Brunclik napravila jeveliki rođendanski koncert na Tašu. Kada je izašla na binu i videla publiku, pevačica nije mogla da savlada emocije, pa je počela da plače, iako je prethodno sebi obećala da to neće dozvoliti da se desi.

Pevačica je počela koncert svojim velikim hitom "Ne dam ovo malo duše", što je publika pozdravila sa ovacijama.

1 / 11 Foto: Kurir/Ana Denda

Inače, pevačicu su podržale mnoge poznate ličnosti, među kojima su bili: Goca Šaulić, Luna Đogani sa mužem Markom Miljkovićem, Tamara Milutinović, Mira Škorić, kao i sin Ivice Dačića, Luka, sa devojkom Milicom Jokić.

- Ne mogu da opišem svoju sreću što rođendan dočekujem ovako. Vi ste mi dali najlepši rođendanski poklon koji ću pamtiti zauvek - rekla je ganuta Zorica.

Pevačica je na poklon dobila dečansko vino i ručni vez od žena sa Kosova i Metohije, što ju je dirnulo pa je i zaplakala.

Brunclikova je u jednom trenutku tokom koncerta, dok je pevala pesmu Đurđevdan, sišla među publiku. Dok je pevala plakala je i primala cveće.

00:13

Zorica Brunclik

kurir.rs/A.D.

Bonus video:

00:17

Stigli Kemiš i Zorica Brunclik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track