BRUJI JAVNOST DA JE TARA PRETUKLA DEVOJKU KOJA JE SAMO GLEDALA ŠA! Simova iznela detalje, priznala da li je u VEZI sa reperom!
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORENO

BRUJI JAVNOST DA JE TARA PRETUKLA DEVOJKU KOJA JE SAMO GLEDALA ŠA! Simova iznela detalje, priznala da li je u VEZI sa reperom!

Stars -

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov navodno je pretukla devojku zbog bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša.

Naime, Tara je sa Ša bila na jednom splavu gde je jedna devojka gledala repera, a to je izazvalo kontroverznu rijaliti zvezdu koja ju je navodno udarila.

Simova sada tvrdi da nije došlo do incidenta, kao i da ona i reper nisu u ljubavnoj romansi.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Nemanja Nikolić

- Kao prvo, Nenad i ja nismo u vezi, niti u bilo kakvom emotivnom odnosu. Samo smo ostali korektni, nakon smo se slučajno, tj. namenski sreli u policiji zbog saobraćajne nesreće od prošle godine. I kad smo radili reklamu za kuću sa bazenom u blizini Beograda. Jeste bio na splavu na kojem radim, u dobrim odnosima je sa mojim saradnikom. Nismo se ni pozdravili, bilo je par osmeha - rekla je Simova, pa dodala:

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Pink TV

- Nakon toga Nenad nije dolazio na splav. Svi navodi da smo bili zajedno na splavu su laž, svi navodi da sam nekog udarila na svom radnom mestu su laž. Pogotovo zbog Nenada... Citirana sam kako priznajem navodno krivično delo, to je apsurdna laž. Nisam načinila krivično delo, a i da jesam, sigurno ga ne bih priznala novinaru.

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

00:04

Tara Simov pokazala šta radi van Zadruge: Ima li veće ljubavi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track