VODITELJ SAHRANIO SUPRUGU I OGLASIO SE POTRESNOM PORUKOM Objavio fotografiju koja kida srca: Teško je biti sam
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

VODITELJ SAHRANIO SUPRUGU I OGLASIO SE POTRESNOM PORUKOM Objavio fotografiju koja kida srca: Teško je biti sam

Stars -

Voditelj Aleksandar Saša Filipović ostao je bez supruge Dace Brebanović sa kojom ima sina, a sada se oglasio nakon njene sahrane.

On je na svom Fejsbuku saopštio da mu je supruga preminula, te se i nakon što ju je ispratio na večni počinak, zahvalio svima na saosećanju i podršci u teškim trenucima.

Aleksandar Saša Filipović
foto: Printscreen/Facebook

- Hvala svim dragim prijateljima, poznanicama i poštovaocima...Ispratili smo juče Dacu dostojanstveno na njen večni počinak sa nebeskim kočijama. I Vladimir i ja smo hrabri zahvaljujući hiljadama poruke podrške koje smo dobili od Vas. Ovo je najdraža slika iz našeg zajedničkog albuma i hvala Vam svima još jednom. Pošto sam dobio preko pet hiljada viber, mesindžer, sms poruka nisam u mogućnosti da se svima zahvalim, pa to činim ovim putem. Teško je biti sam, a snagu daje kad shvatiš da imaš toliko ljudi koji su bar trenutak pomislili na mene i Vladu - napisao je u objavi na Fejsbuku uz porodičnu fotografiju sa pokojnom ženom i sinom.

Aleksandar Filipović
foto: Printscreen/Facebook

Inače, Daca je živela povučen život i nije bila deo javnog sveta. Ona je u jednom trenutku radila kao poslovni sekretar specijalne ginekološke bolnice, a tada je govorila koliko je zapravo važno da idemo u korak sa tehnologijom.

- Bez mobilnog telefona ne bih mogla da obavljam poslovne obaveze. Osim toga, važan mi je jer obožavam da telefoniram, pišem poruke, surfujem internetom… Neko voli jogu, a meni – nakon stresnog dana – raspoloženje popravlja muzika sa plejera mog telefona. Rado koristim fotoaparat i digitalnu kameru, jer je to sjajan način da zabeležim sve faze odrastanja mog sina Vladimira - izjavila je ona.

Daca Filipović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:42

MILICA DABOVIĆ OTKRILA NOVE DETALJE SVADBE NJENE SESTRE ANE Ovaj poznati pevač je uveseljavao goste, A EVO ŠTA MLADENCI PLANIRAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja