ZAPILA SAM SE KOD KUĆE SA SINOM I NJEGOVIM DRUŠTVOM! Zlata Petrović: Zapričali smo se i na kraju me je PUKLO!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

HIT PRIČA

ZAPILA SAM SE KOD KUĆE SA SINOM I NJEGOVIM DRUŠTVOM! Zlata Petrović: Zapričali smo se i na kraju me je PUKLO!

Stars -

Pevačica Zlata Petrović iznela je privatne detalje koji se tiču sina Jovana.

Zlata priznaje da je umela da se zapije u trenucima kada se njen naslednik kod kuće provodio sa drugarima, a sve krene tako što sednu samo da bi nazdravili čašicom rakije.

Zlata Petrović
foto: Printscreen/Magazin In

- Jednom sam se zapila sa sinom kod kuće. Došlo mu je neko društvo, ponudili su mi čašicu da popijem sa njima, tako smo se zapričali i eto. Na kraju me je puklo! Bilo nam je super, oni su na kraju produžili dalje u grad, a ja sam ostala. Bolje da popiju ispred mene da mogu da vidim kako se ponašaju, nego tamo negde iza leđa. Naravno, nisu problematični, to je najvažnije - rekla je pevačica.

- Jovana sam proveravala kad je bio mlađi, posle ne. Non-stop sam se pitala gde je, sa kim je i šta radi. Znala sam da ga zovem više puta u toku večeri. On mi je to zamerao, pričao je da sam dosadna, ali bolje i tako nego da ne mogu mirno da spavam dok ne dođe kući. On je sad svoj čovek. Stao je na noge i više nemam tih problema - kaže pevačica.

Jovan Pejić, Zlata Petrović
foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

Kurir.rs/K.Đ/Republika

Bonus video:

03:40

MOGU I GOLA DA SE SKINEM Zlata komentarisala najveći skandal na ESTRADI na nesvakidašnji način MOŽDA SE I POMIRE POSLE OVOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track