00:29

Kuća Nadežde i Tome u Svilajincu

kurir u svilajincu

NADEŽDA SE SVAĐALA SA SVEKRVOM NA KRV I NOŽ, A SAD ŽIVI U NJENOJ KUĆI! Komšije: Iz njihovog dvorišta često se čuje BUKA!

Stars -

Nadežda Biljić i Toma Panić pronašli su svoj mir u njegovoj porodičnoj kući u Svilajncu, gde ih je ekipa Kurira nedavno posetila. Nažalost, rijaliti par nije bio kod kuće kad smo svratili, ali su nam komšije otkrile detalje iz njihovog privatnog života koji javnosti nisu poznati.

Nadežda Biljić, Toma Panić
foto: Printscreen/Instagram

Nadeždu i Tomu pratili su skandalozni napisi i kad su napustili rijaliti šou "Zadruga", ali čini se da njih to nije poremetilo, već ih je ojačalo. Pevačica redovno nastupa, a Toma je prati i zakazuje joj tezge. Prema rečima naše sagovornice iz Svilajnca, dok oni rade, njihovog naslednika Longa čuvaju bake Jasmina i Slavica.

Nadežda Biljić, Toma Panić
foto: Printscreen

Lepo se slažu

- Nadežda i Toma su se doselili sa sinom ovde, njegova majka im u svemu pomaže jer oni puno rade, ali nije sve na Jasmini. Nadeždina majka Slavica je isto divna žena i babe se smenjuju koja će kad da pomogne oko unučeta. Oni su mladi, vredni ljudi. Kad ne nastupaju, rade oko kuće. Sve ove tuje danima je ovde sadio Toma, gledao kako je najlepše da stoje, gde im odgovara, kopao, zalivao... Baš se posvetio tome. Iz njihovog dvorišta se često čuje buka, ali to nije svađa, već dečji smeh i vriska, koji nikome ne smetaju - započela je za Kurir komšinica rijaliti para, koja nije želela da se fotografiše.

Ona nas je uputila i do porodičnog doma Panića, u kojem živi i pevačica, ali Nadežda i Toma u tom trenutku nisu bili kod kuće. Kapija velikog dvorišta bila je otvorena, pa smo delimično uspeli da slikamo kako izgleda njihovo dvorište. Sukob zbog rijalitija

Podsetimo, Jasmina Panić i Nadežda Biljić uputile su teške uvrede jedna drugoj nakon što su pevačica i Toma bili zajedno u "Zadruzi 4".

1 / 9 Foto: ATA Images
Nadežda Biljić, Toma Panić
foto: ATA images, Damir Dervišagić

- Ta žena više nije vredna pomena, u moju kuću više nikad neće ući, moje dete i mene više nikad neće videti, završila sam sa njom i neću više nikad sa njom progovoriti. Spremna je da zgazi i snaju, i unuka, i prijatelje, moju majku, oca, celu moju porodicu zarad njenog sina Tome - rekla je tada Nadežda.

Toma Panić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:13

U PROVODU BEZ DETETA! Toma i Nadežda pokazali kako uživaju u ljubavi, maneken otvorio flašu šampanjca! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track