BILO JE KO NA PIJACI KAD SU SE RAZVODILI, A SAD SONJU OBASIPA POKLONIMA! Za rođendan Lukas bivšoj kupio MINĐUŠE, a cena SITNICA
Foto: Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

poštuju se i vole

BILO JE KO NA PIJACI KAD SU SE RAZVODILI, A SAD SONJU OBASIPA POKLONIMA! Za rođendan Lukas bivšoj kupio MINĐUŠE, a cena SITNICA

Stars -

Aca Lukas i Sonja Vuksanović razveli su se zvanično 2019. godine, iako su se mnogo ranije rastali, a o njihovom odnosu često se govorilo u javnosti, pa i sam folker izneo je brojne detalje u svojoj knjizi „Ovo sam ja".

Međutim, kako saznaju mediji, nekadašnji bračni par danas je u više nego dobrim odnosima, iako je dan nakon razvoda Lukas izjavio „da je bilo kao na pijaci".

Tome u prilog ide činjenica da je Aca danas široke ruke kad je reč o bivšoj supruzi, gotovo kao nekad tokom braka, pa joj je za rođendan ove godine kupio, ni manje ni više, nego nakit za 4.000 evra.

Izvor blizak folkeru otkrio je za medije da je Lukas 19. marta za 46. rođendan Sonji kupio minđuše u jednoj skupocenoj zlatari.

Inače, pevač plaća visoku alimentaciju bivšoj supruzi za ćerku Viktoriju - 2.000 evra.

Lukas je potvrdio ovu vest, ali nije bio mnogo raspoložen da ide u detalje.

Na konstataciju da vrlo skupe poklone kupuje bivšoj supruzi, pa je za poslednji rođendan obradovao zlatnim minđušama, Aca je rekao:

- To je kupila Viktorija mami za rođendan. Htela je da kupi mami poklon i došla je kod mene i otišli smo da joj kupimo poklon, ne znam šta je sporno - poručio je on, a zatim istakao da nije bio i na proslavi koju je Sonja tada upriličila.

- U tom smislu se ne družimo, ali se poštujemo i imamo okej odnos - zaključio je Lukas za domaće medije.

1 / 9 Foto: Nenad Kostić

kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:26

Aca Lukas đuska uz pesmu Milice Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track