VOJAŽ DELIO EVRE PUBLICI NA NASTUPU! Mreže gore, fanovi ŠOKIRANI: Ovo je DNO, do juče se vozio busom, a sad deli evre! BLJAK!
Foto: screenshot Youtube, Nataša Milenković

LEP ILI PROSTAČKI GEST?

VOJAŽ DELIO EVRE PUBLICI NA NASTUPU! Mreže gore, fanovi ŠOKIRANI: Ovo je DNO, do juče se vozio busom, a sad deli evre! BLJAK!

Stars -

Mihajlo Veruović Vojaž nedavno je šokirao svoje fanove na jednom nastupu u inostranstvu, kada je iz džepa izvadio evre i počeo da ih deli publici koja je došla da ga gleda.

Vojaž
foto: Kurir

On je binu delio sa svojim prijateljem i kolegom Igorom Panićem Nućijem, kada je u jednom trenutku iz džepa izvadio svežanj novčanica i počeo da deli apoene od 5 i 10 evra. Fanovi su bili šokirani, pa i sam Nući. Kada je usrećio nekoliko tinejdžera iz prvih redova, novac je vratio u džep, a zatim nastavio da peva.

Mihajlo Veruović Vojaž
foto: screenshot Youtube

Ovaj potez je kod nekih izazvao oduševljenje, ali su neki korisnici društvenih mreža Vojažu žestoko zamerili ovakvo ponašanje, nazvavši ga "prostačkim i bahatim".

1 / 6 Foto: screenshot Youtube

- Ovo je dno! Čemu ovakvo bahato ponašanje? Okej, svi znamo da imaš lovu! To ti je tako kada se tikva pokondiri! Da li su ga ovako roditelji vaspitali? I Nući je ostao šokiran ovakvim prostačkim ponašanjem! Do juče se vozio autobusom, a sad deli evre! Bljak! - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Mihajlo Veruović Vojaž
foto: screenshot Youtube

Podsetimo, paparaco Kurira je prošle godine uslikao Vojaža kako se vozi gradskim prevozom u Beogradu, ali je u jednom trenutku morao da pobegne iz autobusa jer nije stavio zaštitnu masku koja je tada bila obavezna zbog pandemije, a zbog čega su ga neke od putnica u autobusu napale.

Vojaž
foto: Nenad Kostić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:15

Vojaž pokazao mišiće na nastupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track