MIŠA GROF JE IZGUBIO RAZUM! NE MOŽE DA SE SUOČI SA SVOJIM DEMONIMA! Nikolina Pišek ogovorila svekru na OPTUŽBE da mu je ubila sina
Foto: Nenad Kostić, Printscreen/Instagram

ne nalaze zajednički jezik

MIŠA GROF JE IZGUBIO RAZUM! NE MOŽE DA SE SUOČI SA SVOJIM DEMONIMA! Nikolina Pišek ogovorila svekru na OPTUŽBE da mu je ubila sina

Stars -

Nikolina Pišek, koja je danima u živi javnosti zbog svađe oko bogatstva sa svekrom, oglasila povodom optužbi koje je na njen račun izneo Viktor Vidojević, poznatiji kao Miša Grof, rekavši da je izgubio razum.

Naime, Pišekovu je njen svekar javno optužio da je kriva za smrt njegovog sina Vidoja Ristovića koji je preminuo pre više od mesec dana.

Nikolina kaže da joj se na Instagramu javljaju brojne žene koje se nalaze u istoj situaciji kao što je njena. Kako navodi, ona će učiniti sve da njenu i Vidojevu ćerku zaštiti od hajke svog svekra.

- Inboks mi je pun poruka žena koje se nalaze u sličnoj situaciji. Ne desetine, nego stotine njih. Može li se ovo pripisati boli, u toliko meri da izgubiš razum, pa ti je lakše naći imarinarnog krivca, nego se suočiti sa vlastitom patnjom i demonima? Ne znam, znam samo da ja moram sačuvati vlastito zdravlje, razum i nevino detinjstvo o koje se, očito, ne razmišlja - napisala je Nikolina Pišek na svom Instagram profilu.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

01:38

Miša Grof: Vidoje je možda otrovan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track