OVAKO IZGLEDA VESNA DE VINČA POSLE 24 DANA GLADOVANJA! JELA DNEVNO SAMO 15 TREŠANJA! Evo šta kaže posle ŠOK POTEZA! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

AU!

OVAKO IZGLEDA VESNA DE VINČA POSLE 24 DANA GLADOVANJA! JELA DNEVNO SAMO 15 TREŠANJA! Evo šta kaže posle ŠOK POTEZA! (VIDEO)

Stars -

Vesna de Vinča nedavno je obavestila svoje pratioce na Instagramu da je odlučila da u narednom periodu gladuje.

Naime, ona je početkom leta počela sa "dijetom", za koju je tvrdila da će joj očistiti organizam.

Vesna de Vinča
foto: Privatna Arhiva, Shutterstock

Ona je na dnevnom nivou imala posebne stvari koje je konzumirala, između ostalom voda, limunada bez šećera, razne čajeve i ponekad trešnju, sve to po uzoru na Dalaj Lamu.

Sa dijetom, koja je u bukvalnom smislu gladovanje, jer Vesna hranu ne koristi, ona je počela pre 24 dana, a prema njenom poslednjem javljanju oseća se odlično.

- Juče sam pojela 15 trešanja sa košticama, i dodatno se maksimalno sam se očistila. danas osećam tu veliku radost, kada duh lagano upravlja telom, ne kao ranije kad sam se borila sa svojim životom - rekla je ona u videu, a potom je napisala:

Vesna de Vinča
foto: Pritnscreen

- 24 dan gladovanja. Počelo je radovanje! Velika radost nastaje u trenucima kada shvatiš da je duh potpuno zagospodario tvojim telom, da duh sada počinje da lagano upravlja. Prethodnih dana je naravno duh vodio igru gladovanja ali sa naporom! Sad prelazimo u lakoću.! Ovaj osećaj ne mogu da Vam opišem kao na primer ni verovanje u Boga. Bog se oseća! I taj divni osećaj je neopisiv - napisala je Vesna pre par sati ispod fotografije na kojoj se vidi da je drastično smršala, gotovo do neprepoznatljivosti.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:55

VALENTINU VRAĆAMO KUĆI! Vesna da Vinča otkrila nove detalje skandala na izboru za mis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja