LAĆA RADULOVIĆ SADA JE BOB ALEF! Sin Marine Tucaković promenio ime i odlazi u medijsku ilegalu! ŠOK ODLUKA! Evo čime će se baviti
Foto: Zorana Jevtić

alter ego

LAĆA RADULOVIĆ SADA JE BOB ALEF! Sin Marine Tucaković promenio ime i odlazi u medijsku ilegalu! ŠOK ODLUKA! Evo čime će se baviti

Stars -

Tekstopisac Milan Laća Radulović rešio je da se povuče iz javnog života, ali i da promeni ime.

Milan Laća Radulović
foto: Instagram

Sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića zasitio se medija, pa je odlučio da bude u medijskoj ilegali, o čemu je obavestio i svoje pratioce na Tviteru. Ali, sudeći prema njegovoj objavi, on će nastaviti da piše tekstove za brojne pevače, ali pod drugim imenom.

- Dragi moji pratioci, od danas Milan Laća Radulović prelazi u estradnu ilegalu. U prevodu, nema više Laće tekstopisca. Njega zamenjuje moj pulen Bob Alef. Taj mali je opasan i prej**aće sve! P. S. Da, da, radi i za Jovanu Fox (Jelenu Karleušu, prim. aut.) - napisao je Laća.

Inače, Milan je nedavno saopštio i svoju odluku da više ne planira da se vraća u Beograd.

- Sutra Novi Sad! Iz Kolubarskog okruga u AP Vojvodina. Nikad se neću vratiti u svoj rodni grad, nepristojne ponude u inboks šaljite mi sad - napisao je Radulović.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

Pored toga što se ovih dana bavi smišljanjem alter ega i preseljenjem u Novi Sad, Laća nije zaboravio ni rad na humanitarnoj fondaciji Marine Tucaković, koja će se baviti borbom protiv raka dojke, a čija je namera da pomogne svim ženama kojima je neophodna finansijska pomoć za lečenje ove teške bolesti.

- Cilj nam je da najbolji lekari ne odlaze na privatne klinike, gde se pregledi sumanuto naplaćuju. Cilj nam je da sestre i tehničari ne odlaze u Nemačku i Austriju zarad veće plate. Ovo je borba koju će voditi fondacija "Marina Tucaković". Baš kao što je i ona vodila svoju borbu. Nje bila sama u toj borbi. Nećemo ni mi, 20 procenata od autorskih prava i onih što sam nasledio od pokojne majke ići će u budžet fondacije - završio je Laća na Tviteru.

Milan Laća Radulović
foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

03:47

I LAĆA OGLASIO POVODOM AFERE PROVERENO Radulović je imao samo jedno da poruči Ani Nikolić i Milici Pavlović NOVI HAOS NA ESTRADI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja