NE GOVORI NI ZDRAVO ŽENI KOJA JE UNIŠTILA BRAK NJENIM RODITELJIMA?! Silvia i Vesna Đogani ovako se ponašaju kad se sretnu
Foto: Damir Dervišagić

KRIJU LOŠ ODNOS

NE GOVORI NI ZDRAVO ŽENI KOJA JE UNIŠTILA BRAK NJENIM RODITELJIMA?! Silvia i Vesna Đogani ovako se ponašaju kad se sretnu

Stars -

Da je Vesna Đogani maćeha koja gaji lep odnos sa decom svog izabranika muzičara Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić verovalo se sve dok izvor blizak poznatoj estradnoj porodici nije otkrio ono što zna.

Naime, Silvia Đogani, po priči prijatelja, navodno ne razgovara sa pevačicom i ne samo to, kada god može navodno nastoji da ne bude u njenom društvu i izbegava svaki kontakt.

Vesna Đogani
foto: Damir Dervišagić

Maćeha i poćerka našle su se zajedno, sticajem okolnosti, nedavno na festivalu posvećenom dvehiljaditim, a nije mnogo bilo potrebno da svi prisutni primete da se ignorišu i što je još gore da se uopšte ne vole, što je i potvrđeno za "Svet" od strane osobe bliske porodici Đogani.

Vesna Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Navodno naslednica Slađe Delibašić nikada nije oprostila Vesni što se umešala u brak njenih roditelja.

- Ma koliko prošlo vremena i neke rane zarasle, Silvija ne može da zaboravi da se brak njenog oca i Slađe raspao upravo zbog Vesne. Kad se sretnu tako negde Silvija se uredno svima javi, ali ako ne mora nema komunikacije. Mislim bolje je i tako nego da se pljuju, svađaju i prave skandale. Silvija ima okej odnos sa stričevima Gagijem i Darijom, sa njima se pozdravila, igrala na festivalu... Dobra je i sa bratom Adamom, ali sa Vesnom je na relaciji "ne diram te ne diraj me". Verujem da je istog stava i njena sestra Mirela. Deca su tu najviše bila povređena - mogle su da budu problematične, skandalozne, pa da niko nema mira od njih. A kod Đoganija vazda neke svađe i skandali. Doduše, dešavaju se i pomirenja kao pre 10 dana između Slađe i Anabele, mada one da budemo iskreni i nisu Đogani - objasnio je izvor.

Silvija Đogani
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Svet

Bonus video:

01:08

Luna Đogani iznela tajnu uspešnog braka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track