OPASNICE! PEVAČICE I NJIHOVE TAJNE VEZE SA ŽESTOKIM MOMCIMA Marina i Dejana volele "škaljarce"
Foto: Kurir

Znaju šta žele

OPASNICE! PEVAČICE I NJIHOVE TAJNE VEZE SA ŽESTOKIM MOMCIMA Marina i Dejana volele "škaljarce"

Stars -

Marina Visković i Dejana Živković bave se različitim javnim profesijama, ne poznaju se i nikad nisu dovođene ni u kakav zajednički kontekst, ali ipak postoji nešto po čemu su slične. Obe su volele muškarce koji su bili pripadnici ozloglašenog škaljarskog klana.

Marina Visković
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je čitavu deceniju provela u zagrljaju M. V. O njima se nije toliko pisalo u medijima, niti je javnost znala čime se Marinin izabranik bavi sve dok jednog dana nije objavljena vest da je on uhapšen i da se dovodi u vezu sa "škaljarcima". U pitanju je policijska akcija "Ares" iz jula 2017, a M.V. je tada uhapšen zbog posedovanja automatskog oružja ručne izrade.

Ubrzo nakon toga sklopio je sporazum sa Višim tužilaštvom u Beogradu i dobio šest meseci uslovnog zatvora sa rokom provere u dužini od dve godine i novčanom kaznom. Njegov brat je vođa srpskog ogranka bajkerske grupe Anđeli pakla, a njihov otac bio je kum Željka Ražnatovića Arkana. Marina je uvek izbegavala da govori o svom izabraniku, sve dok nisu raskinuli, kad je to javno priznala.

Za razliku od nje, Dejana se nije toliko skrivala dok je bila u zagrljaju Jovana Vukotića, vođe škaljarskog klana. Čak se u medijima navodilo da je ona bila prisutna kada je Vukotić uhapšen, ali je to demantovala.

- U momentu kada je Jovan bio uhapšen nisam bila u Turskoj, već u Beogradu, mesec dana, i Jovanovo hapšenje apsolutno nema nikakve veze sa mnom. Kao i vi, sve sam saznala iz medija - rekla je ona tada.

Dejana Živković
foto: Printscreen/Instagram

Ipak, zgodna manekenka se pojavila u pritvorskoj jedinici u okviru Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici i zatražila da poseti Jovana u pritvoru, što joj je i odobreno. S obzirom na to da se ovakve posete dozvoljavaju samo članovima najuže porodice, Dejana je indirektno potvrdila da s Jovanom Vukotićem živi u vanbračnoj zajednici.

Kako se ranije pisalo, Živkovićeva je posećivala svoj dragog sve dok neko nije pokušao da ga otruje hranom. Nakon tog događaja su se zabrinuli za Dejaninu bezbednost, pa je prestala da ga posećuje i donosi mu hranu i pakete.

Jovan Vukotić, Dejane Živković
foto: Printscreen Instagram, Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

Njihova ljubav, i pored svih prepreka koje su prošli, nije potrajala. Živkovićeva je prekinula odnos s Vukotićem, a nakon toga udala se za biznismena Filipa Simovića, s kojim ima decu.

Stefan Božović

Bonus video:

01:40:50

SCENIRANJE 03.07.2022. JOVANA JEREMIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track