01:46

SNIMILA NOVU PESMU, PA OTIŠLA NA MORE! Aleksandra se sa odmora uključila u program Kurir TV i otkrila kako se provodi

sa porodicom u turskoj

SNIMILA NOVU PESMU, PA OTIŠLA NA MORE! Aleksandra se sa odmora uključila u program Kurir TV i otkrila kako se provodi

Stars -

Pevačica Aleksandra Dabić uključila se sa odmora u emisiju "Puls Srbije" na Kurir televiziji gde je otkrila kako se provodi sa porodicom na moru.

Aleksandra Dabić
foto: Kurir televizija

Aleksandra ističe da joj nije problem iako je na odmoru da se uključi u emisiju, jer je uvek lepo prihvaćena od strane Kurira, a pohvalila je i naš rad.

- Javljam se sa recepcije hotela u Bodrumu, poprilično je bučno na plaži jer ima animatorski program od jutra do večeri. Moj se odmor završava za dva dana, ali eto želela sam da se sa odmora uključim u vaš program jer sam uvek jako lepo prihvaćena sa vaše strane i jako sam zadovoljna vašim radom i vašom emisijom. Hvala vam na pozivu - rekla je Aleksandra.

Aleksandra Dabić
foto: Kurir televizija

Otkriva da su joj dani na moru vrlo ispunjeni kao i da je spremna za nove radne pobede.

- Ja volim aktivan odmor, malo spavam na plaži prva dva dana, prilagođavam se i onda posle toga gledam aktivnosti. Moja ćerka je aktivno dete i voli druženja i sport. Svako veče imamo drugačiji program, vrlo nam je dinamično i jako se lepo provodimo. Napunila sam baterije i spremna sam za sve poslovne izazove koji me očekuju - rekla je Aleksandra u svom uljučenju u emisiji "Puls Srbije".

Aleksandra Dabić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

05:00

SLUČAJNO SAM POSTAO PROFESIONALNI VATERPOLISTA: Nikola Rađen prvi put za Kurir TV progovorio o svojoj karijeri NEVEROVATNA PRIČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track