MUŽ JE PREVARIO U RIJALITIJU, A ONA MU SVE UZELA I OTIŠLA KOD DRUGOG! Sada pokazala kako izgleda u bikiniju, zapalila mreže!
Foto: Printscreen/Instagram

pregurala težak period

MUŽ JE PREVARIO U RIJALITIJU, A ONA MU SVE UZELA I OTIŠLA KOD DRUGOG! Sada pokazala kako izgleda u bikiniju, zapalila mreže!

Stars -

Ivana Aleksić, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, ostavila je težak period iza sebe, nakon što ju je reper prevario u rijalitiju sa Tarom Simov.

Usledeo je razvod od kojeg je, nakon podele imovine, prema pisanjima medija postala bogatija za 150.000 evra, ali i upoznavanje sa njegovim rivalom iz rijalitija Vladimirom Tomovićem.

Vladimir Tomović, Ivana Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

Vladimir i Ivana su od tada nerazdvojni - atraktivna brineta je nekoliko puta posetila njegove bazene u Crnoj Gori, a "tradiciju" je nastavila i ove godine.

Ispozirala je u crnom bikiniju pored bazena i istakla vitku figuru, a mnogi komentarišu da nikada bolje nije izgledala.

Ivana Aleksić
foto: Pritnscreen

Podsetimo, u medijima se spekulisalo da se bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana udaje, a Ša je to i prokomentarisao.

- To sam sad čuo, a provlačilo se kroz medije. Ako se udaje, želim joj sve najlepše! Našla je svoj mir i drago mi je. Valjda ću i ja naći svoj mir i sreću. Verovatno se udaje za Vladimira, nema šta, čestitam joj i želim sreću - rekao je reper u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša, Vladimir Tomović, Ivana Aleksić
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

05:05

NISAM MOGAO DA PADNEM UZ TAKVU ŽENU: Ša priznao sa kim je prolazio kroz AGONIJU posle Tare, pa progovorio o ULASKU U RIJALITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track