IMAM JOŠ JEDNO DETE, NE VIĐAM JE, MALO JE NEURAČUNLJIVA... Bukti rat Miše Grofa i Jovane Jeremić, oglasio se i ŠOKIRAO IZJAVOM!
Foto: Printscreen/Instagram, Nenad Kostić, Damir Dervišagić

HAOS U NAJAVI

IMAM JOŠ JEDNO DETE, NE VIĐAM JE, MALO JE NEURAČUNLJIVA... Bukti rat Miše Grofa i Jovane Jeremić, oglasio se i ŠOKIRAO IZJAVOM!

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić je nedavno rekla u emisiji da ceo Beograd bruji o tome da je Miša Grof ima dugo dete pored Vidoja Ristovića.

Priča se kako je Miši Grofu dete rodila duplo mlađa žena koju je primetio u Zadruzi. Inače, Miša, kažu kažu izvori, ima nekoliko televizora u stanu i na svakoj po ceo dan gleda kontroverzni rijaliti. Tim povodom se oglasio Miša Grof za 24sata.hr koji je otkrio pravu istinu.

- Pa, ja imam još jedno dete. Pa šta ja znam, ja je baš i ne viđam, malo je neuračunljiva. Zove se Jovana Jeremić - rekao je Miša Grof.

Miša Grof, Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Shutterstock, Nenad Kostić, Damir Dervišagić

- Ona je naša ćerka. Malo je iracionalna, zato je nismo javno pokazivali. Često ide na lečenje - kaže Miša Grof. Tom prilikom je otkrio da li ima kraja medijskim prepirkama sa njegovom snajom Nikolinom Ristović bivšom Pišek (46).

- Pa, ona i ja smo u boljim odnosima nego ikad - kaže Miša Grof. On je dodao da ga ne pogađa galama koja je nastala nakon smrti njegovog sina u poslednja dva meseca.

- Uopšte i ne čitam - tvrdi Miša, dok izvori kažu da je opsednut svojom slikom u novinama.

Kako piše 24sata.hr, Miša Grof još nije vratio Nikoline lične stvari koje su ostale u stanu u Beogradu u koji joj nije dozvolio da uđe posle Vidojeve smrti.

Miša Grof, Nikolina Pišek
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

Kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

01:38

Miša Grof: Vidoje je možda otrovan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja