00:19

MOGLA SAM DA BUDEM VRHUNSKI ADVOKAT! Jovana Jeremić u žiži skandala progovorila o karijeri: NAPRAVILA POTPUNI PREOKRET

dobitnica važne nagrade

MOGLA SAM DA BUDEM VRHUNSKI ADVOKAT! Jovana Jeremić u žiži skandala progovorila o karijeri: NAPRAVILA POTPUNI PREOKRET

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić dobila je u Vrnjačkoj banji "Nagradu za TV lice godine", a kako kaže, to je zato što radi posao koji voli.

- Mogla sam da budem vrhunski advokat, ali sam odlučila da se bavim onim poslom koji volim. Izabrala sam da budem najpopularnije tv lice u zemlji i neko ko je revolucionar u svom poslu, jer sam sve radila iz ljubavi - kaže Jeremićka za Kurir televiziju.

Јovana Jeremić
foto: Kurir televizija

U Vrnjačkoj banji gde joj je uručena nagrada Jovana Jovana Jeremić pojavila se sa svojim novim dečkom sa kojim je u vezi šest meseci.

00:48

Jovana Jeremić sa dečkom u Vrnjačkoj Banji

Par nije krio međusobne emocije, pa je je Nenad držao je za ruku kroz masu, nosio ranac i snimao je dok peva. Nijednog trenutka se nije odvajao od nje, štaviše snimao je svaki njen pokret, pa i kada je pevala, a i publiku koja je pozdravila ovacijama.

Јovana Jeremić
foto: Kurir televizija

Inače, pevačica se ovih dana našla u žiži skandala kada se umešala u svađu Miše Grofa i Nikoline Pišek oko nasledstva pokojnog Vidoja Ristovića.

Popularna voditeljka istakla je da je Miša Grof zaljubljen u svoju bivšu snaju, kao i da ima informacije o njemu koje nisu poznate javnosti.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:53

HOĆU DA RAŠIRIM NOGE KAO NATAŠA BEKVALAC, DA SE ISTAKNE DUBINA! Jovana Jeremić u minjaku pokazala kako se ŠIRI, SVE PRŠTI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track