SRETALE SMO SE VIŠE PUTA PO AZURNOJ OBALI: Biljana Obradović je JEDINA Srpkinja koja je razgovarala sa Ivanom Tramp
Foto: Privatna Arhiva

otkrila detalje susreta

SRETALE SMO SE VIŠE PUTA PO AZURNOJ OBALI: Biljana Obradović je JEDINA Srpkinja koja je razgovarala sa Ivanom Tramp

Stars -

Kao bumerang je svet obišla vest da je u četvrtak veče u svom stanu u Njujorku iznenadno preminula sedamdesettrogodišnja Ivana Tramp, supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.

I dok je njen odlazak glavna vest i u domaćim medijima, jedina srpska novinarka mlađe generacije, koja je imala priliku da intervjuise Ivanu Tramp je Biljana Obradović. Obradoviceva je poznata kao neko ko je za 25 godina karijere intervjuisala preko 700 holivudskih licnosti i istaknutih umetnika iz sveta. O susretu sa Ivanom Tramp kaze:

Biljana Obradović
foto: Printscreen/Premijera

“Ivana je uvek u showbiz svetu, posebno u tom periodu kada nisu postojale društvene mreže bila neko ko je intrigirao, ali i postavljao standarde lepote. Bez obzira što se razvela od Trampa 1991. godine, ona je i dalje sa velikim poštovanjem bila gospođa Tramp. Voleli je ili ne, osporavali ili ne, ona je žena sa prirodnom harizmom i gospodstvenim stavom - počinje priču Biljana.

"Srele smo se vise puta na velikim prijemima na Azurnoj obali, stim što sam sa njom za televiziju razgovarala pre desetak godina tokom izbora za Miss Fashion TV Ivana je bila član žirija i uvek je znala da prepozna to nešto u devojci. Pristala je odmah na razgovor, jer čim sam se ja kao novinar našla tu, onda sam tu sa razlogom-tako svet tamo funkcioniše. Bila je ljubazna, ali uvek prirodno samouverena sa stavom koji morate da poštujete. Rekla bih da su njeni saveti nešto što može da uvek posluži kao univerzalno pravilo u svetu mode, lepote i poslovanja. Uostalom, ona je najduže bila gđa Tramp - zaključuje Biljana za Hype.

Kurir.rs

Bonus video:

16:28

Aleksandar Pavić i Biljana Šahrimanjan Obradović o Ukrajni, Rusiji i SAD-u

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track