DVORAC IZ 18. VEKA, SPRAT U ZGRADI, PLAC U ELITNOM NASELJU! Evo koliko KOŠTAJU kuće POZNATIH, srpske zvezde se kupaju u LUKSUZU
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić, Shutterstock

MOŽE IM SE

DVORAC IZ 18. VEKA, SPRAT U ZGRADI, PLAC U ELITNOM NASELJU! Evo koliko KOŠTAJU kuće POZNATIH, srpske zvezde se kupaju u LUKSUZU

Stars -

Mnogi poznati pevači preko društvenih mreža, kao sav normalan svet, pokazuju svoje domove u kojem nalaze mir i pune energiju za nastupe.

Pevač Saša Matić može da se pohvali vilom na Košutnjaku u diplomatskom naselju, luksuznim stanom, dvorcem iz 18. veka u crnogorskom Perastu.

Đani i njegova supruga vole da se razbacuju novčanicam i veličaju svoje bogatstvo. Pevač je kupio tri stana na kredit i dok u jednom živi sa suprugom Slađom, druga dva su za sinove. Stan Slađe i Đanija ima 100 kvadrata i vredan je oko 460.000 evra, dok stanovi za sinove košta po 290.000 evra.

Vera Matović nenametljivo ulaže u antikvitete i kažu da je njena vila jedna od najpozantnijih građevina. Njena vila na dedinju vredi 3,8 miliona evra.

Vera Matović
foto: Dragana Udovičić

Vila Svetlane Cece Ražnatović na Dedinju vredi 2,5 miliona evra koju je i renovirala.

Ceca Ražnatović, izolacija, vila
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Pevač Haris Džinović uživa u velelepnoj vili od 930 kvadratnih metara, koja je koštala više od dva miliona evra, a koju je gradio pune četiri godina na Senjaku.

Haris Džinović
foto: Printscreen RTS

Mile Kitić ima u vlasništvu prekrasnu vilu na Lekinom brdu, u kojem je napravio bazen u sred kuće, a sve je sređeno sa velikim ukusom, ima i teretanu, a poseduje i plac na Dušanovcu za koji se većina bori.

Mile Kitić, Marta Savić
foto: Nemanja Pančić, Dragana Udovičić

Goran Bregović ima nekoliko nekretnina širom bivše Jugoslavije, a samo vila na Senjaku je vrednosti 3,6 miliona evra.

Goran Bregović
foto: Dado Đilas

Lepa Brena ima vili na Bežanijskoj kosi koja vredi 1,8 miliona evra.

Lepa Brena, kuća, izolacija
foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Miloš Bojanić ima prelepu vilu u okolini Novog Sada koja vredi 1,5 miliona evra, a poseduje još nekoliko vrednih nekretnina, između ostalog i veliku kuću na samoj obali na Crnogorskom primorju.

Dragan Kojić Keba ima vilu na Bežanijskoj kosi koja vredi 1.200.000 evra.

kuća, izolacija, Dragan Kojić Keba
foto: Marina Lopičić, Nebojša Mandić

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track