IZGUBILA SAM NEVINOST SA NJIM! Pevač bio prvi Grabovićki: Pričalo se da mu se žena ŠVALERIŠE sa Duškom Tošićem OTKRILA ŠOK DETALJE
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

kurir televizija

IZGUBILA SAM NEVINOST SA NJIM! Pevač bio prvi Grabovićki: Pričalo se da mu se žena ŠVALERIŠE sa Duškom Tošićem OTKRILA ŠOK DETALJE

Stars -

Pevačica Dušica Grabović u emsiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji jednom prilikom progovorila je o svom prvom seksualnom iskustvu.

Kontroverzna pevačica, koju su u poslednje vreme mnogi povezivali sa elitnom prostitucijom, otkrila je za Kurir televiziju pre godinu dana da joj je prvi momak sa kojim je prošla sve bio čuveni muzičar Peđa Jovanović.

Duško Tošić, Ana Jovanović, Peđa Blizanac
foto: Ana Paunković, Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

- Anu i njega poznajem od 16. godine života, rođeni smo u istom gradu, a ja sam zbog njega i počela da se bavim pevanjem. On je nastupao u jednom kafiću gde sam ja izlazila - otkrila je Dušica i dodala:

- Sa njim sam izgubila nevinost. Moja prva ljubav, moj prvi pređen most. Bila sam čak i na rođenju njegovog sina - otkrila je Dušica.

Dušica Grabović istakla je tom prilikom da je u odličnim odnosima i dan danas sa Jovanovićem.

Inače, pevač se našao u žiži skandala kada su mediji pisali da je njegova bivša žena Ana Jovanović u tajnoj vezi sa bivšim mužem (u to vreme aktuelnim mužem) Jelene Karleuše, fudbalerom Duškom Tošićem.

Nakon što su se Peđa i Ana razveli, ostali su u korektnim odnosima i uvek su tu jedno za drugo. Ona podržava bivšeg muža u njegovim izborima partnerki, kao i Peđa nju. Iako je navodno počela da se viđa sa Tošićem dok je još bila u braku, bivši muž joj je to oprostio, pisali su mediji.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:19

NASTAĆE HAOS! Dušica Grabović otkrila da joj je ONA smestila priču o prostituciji: TA OSOBA JE NA SVE SPREMNA! ODJEKNUĆE KAO BOMBA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja