07:06

CECA JE CRNA UDOVICA! Saša Vidić za Kurir tv otkrio sve njene MRAČNE STRANE: Bila je devojka Šiptara, OBOŽAVA KRIMINAL!

ŠOKANTNO

VIDIĆ NIKAD BRUTALNIJI: CECA JE CRNA UDOVICA! Na Kurir TV otkrio njene MRAČNE STRANE: Bila je devojka Šiptara, OBOŽAVA KRIMINAL

Stars -

Saša Vidić, modni kreator, bez dlake na jeziku govorio je na Kurir televiziji o pevačici Svetlani Ceci Ražnatović.

On je otkrio da njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana nikada nije upoznao, iako je bio u kontaktu sa raznim kriminalcima.

Saša Vidić
foto: Kurir televizija

- Cecu sam upoznao u dva navrata. Prvi put pred njen spot "Neodoljiv neumoljiv" i bilo bi dobro da je tako i ostalo. Drugi put sam je upoznao pred njen veliki koncert na Ušću. Njenog supuruga nikada nisam upoznao iako sam poznavao mnoge kriminalce. Nisam imao neki upliv u to. Imponovalo joj je što je Arkan obratio pažnju na nju. Nije je on šišao, nije imalo potrebe, ali je lepo romansirati svoj život, koji nije baš za romansiranje - istakao je Saša Vidić.

Modni kreator dodao je da je Ceca krila ljude iz Zemunskog klana i da je sada došao kraj krimi-džimi fazonu.

- Videlo se kako si ti ipak krila te ljude i ta vlast koja je tada bila ti je dozvolila. Ti si bila devojka tog Šiptara, tako se bar pričalo, neću da ulazim u to, ali prošlo je vreme tog krimi-džimi vazona. Volela je vlast, sećam se kada je za Borisa Tadića rekla da je macan - otrkiva Vidić.

Na pitanje da li je istina da je Arkan Ceci obrijao glavu, Vidić je rekao da misli da nije.

Željko Ražnatović Arkan, Arkan
foto: Printscreen Youtube/ WAR NEVS

- Nije ona bila obrijana, bila je kratko ošišana, a to je bio i trend tih godina. To je sada sve kako je ona princeza, a on princ. On je crni princ, a ti si crna udovica. Mislim da Arkan nije bio toliko pronacionalistički nastrojen. Ona kao žena i te kako je znala o Arkanovim zločinima i ništa nije uradila po tom pitanju - kaže Vidić.

On je otkrio još jednu njenu mračnu stranu.

Saša Vidić
foto: Kurir televizija

- Ima mnogo ružnih momenata, pokušala je sa Arkanom zauvek da zbriše Draganu Mirković, ima urođenu mržnju prema drugim pevačicama - kaže Vidić.

Modni kreator istakao je da Ceca nakon smrti Arkana nije mogla da se druži sa akademicima, već sa kriminalcima.

Svetlana Ražnatović
foto: Kurir TV

- Voli taj kriminal, želi da bude mračna princeza. I taj femili odnos, svi smo zajedno, svi u istoj kući. Ima napuljski sindrom. Mislim da Ceca više ne vodi Arkanove poslove. Koliko znam kupio joj je fudbalski klub i nekoliko lokala u Knezu. Imala je mnogo para, kupila je kuću da joj država ne bi sve uzela. Narod je jako nepismen, zato je voli - kaže Vidić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:58

PRETEŠKO! IVAN GAVRILOVIĆ NA IVICI SUZA Prisetio se preminulog oca: Razgovaram sa njegovom slikom! NE MOŽE JEDNO DA PREŽALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track