LJUBAV CVETA! PAVLE MENSUR NIGDE NE IDE BEZ DEVOJKE: Evo kako će par provesti LETO
Foto: Damir Dervišagić

Lepo

LJUBAV CVETA! PAVLE MENSUR NIGDE NE IDE BEZ DEVOJKE: Evo kako će par provesti LETO

Stars -

Pavle Mensur i Nastasija Stošić cvetaju iz dana u dan u svojoj ljubavnoj romansi.

Njih dvoje su se pojavili u jednom restoranu u Beogradu, gde je upriličeno druženje u čast nominovanima za nagradu Srce Sarajeva u kategoriji TV serije, a u susret predstojećem 28. Sarajevo film festivalu.

Pavle Mensur
foto: Damir Dervišagić

Mladi glumac nominovan je u kategoriji za zvezdu u usponu za ulogu u seriji "Vreme zla", koja se prikazivala na RTS. Društvo na zabavi pravila mu je nova devojka Nastasija Stošić. Njih dvoje su sve vreme bili zajedno, ćaskali su i razmenjivali nežnosti naočigled prisutnih, a to je zabeležio i paparaco Kurira.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Oboje su bili obučeni ležerno, u letnjoj varijanti, Pavle je bio u letnjoj košulji i nije ispuštao cigarete, dok je Nastasija bila u dvodelnoj crnoj kombinaciji. Na jesen glumca čeka premijera filma "Usekovanje", ali i zasluženi odmor. - Bila mi je radna cela godina, pa ću u avgustu i septembru da leto najbolje iskoristim s mojom lepšom polovinom - rekao nam je Mensur.

Pavle je sin naših poznatih glumaca Irfana Mensura i Srne Lango. Uplovio je u ljubavnu romansu s novinarkom Nastasijom Stošić, koja je inače ćerka proslavljenog golmana Crvene zvezde Vlade Stošića.

Pavle Mensur, Đorđe Đoković
foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Nastasija Stošić je sedmoj sili poznata i kao bivša devojka Đorđa Đokovića, mlađeg brata našeg slavnog tenisera Novaka, s kojim je bila u vezi dok su bili tinejdžeri.

Stars Dodatak
foto: Kurir

Kurir.rs/ Stefan Božović

Bonus video:

00:57

Pavle Mensur o Sarajevu i bosanskom pasošu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track