MILJANA PONOVO IDE U TURSKU NA OPERACIJU ŽELUCA! Kulićeva se oglasila, ima veliku tremu, obećala da će se za 6 MESECI ISTOPITI!
Foto: ATA Images

priznala

MILJANA PONOVO IDE U TURSKU NA OPERACIJU ŽELUCA! Kulićeva se oglasila, ima veliku tremu, obećala da će se za 6 MESECI ISTOPITI!

Stars -

Miljana Kulić nedavno je boravila u Tirskoj radi operacije smanjenja želuca kako bi smršala, međutim, zbog zdravstvenog stanja zahvat joj je bio odložen.

Naime, Miljana se sada oglasila na svom Intagram profilu i otkrila da ponovo ide na operaciju.

"Sutra operacija želuca. Za 6 meseci ću se istopiti. Imam veliku tremu, plašim se. Šta vi mislite", napisala je Miljana.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Instagram

Miljana je svojevremeno otkrila zbog čega se operacija nije dogodila prvi put kada je bila u Turskoj.

"Pre nego što sam krenula za Tursku osećala sam da mi nije dobro. Čim smo sleteli, valjda od klime, ili od čega li je, moje zdravstveno stanje se pogoršalo. Dobila sam visoku temperaturu, curi mi nos i jedva pričam. Bila sam na kontroli i kada su mi lekari uradili krvnu sliku, odmah su videli da neki parametri nisu dobri. Pošto moja operacija nije ni najmanje naivna, doktori su rešili da odlože operaciju dok se u potpunosti ne zalečim. Iskreno, nadam se da će se sve stabilizovati do srede, kada treba da idem na novi konzilijum, kada ću tačno znati kada će mi raditi zahvat", rekla je Miljana.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/TV Pink

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track