00:07

Evo šta danas radi bivši verenik Andreane Čekić

SKORO DA GA NEMA U JAVNOSTI

BIVŠI VERENIK ANDREANE ČEKIĆ UHVAĆEN U JAVNOSTI: Razvlačio kablove, OŽENJEN zaprosio pevačicu, a onda se TUKLI! Evo šta SADA RADI!

Stars -

Marko Milošević, bivši verenik Andreane Čekić, od raskida s njom gotovo da se ne pojavljuje u javnosti.

S obzirom na to da više nije u vezi s pevačicom, njega u medijima nema, ali ga je naša ekipa uslikala na jednoj benzinskoj pumpi kada je krenuo u Crnu Goru i to neposredno pred nastup pevačice sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

Marko Milošević, Adreana Čekić, paparaco
foto: Kurir/ Ana Denda

U noći izmedu utorka i srede, Marko se uputio ka Crnogorskom primoriju, a na samom izlazu iz Srbije iskoristio je priliku da poslednji put sipa gorivo po nižoj ceni. Zanimljivo je to da je on u Crnu Goru stigao jutros, a Čekićeva večeras ima zakazan nastup u jednom klubu u Budvi.

Inače, Marko, iako nije u medijima, on je ostao na estradi, jer je postao menadžer pojedinim pevačima, tako da je možda na primorje otišao zbog posla.

Marko Milošević, Adreana Čekić, paparaco
foto: Kurir/ Ana Denda

Milošević je bio u crnim patikama i majici iste boje, a tu kombinaciju razbio je teksas bermudama. On je napunio rezervoar, pa napravi krug oko svog sivog BMW. Inače, Marko je na početku veze sa pevačicom bio njeno tehničko osoblje, razvlačio je kablove od instrumenata na njenim nastupima. Kada su se zaljubili još uvek je bio u braku, a razveo se tek posle više meseci.

Andreana Čekić, Marko Milošević
foto: Printscreen/Instagram

Njihova veza bila je turbulentna, a raskinuli su zbog tuče koja im nije bila prva. U januaru 2021. su se posvađali na jednoj planini, a onda je u apartmanu došlo do fizičkog okršaja. Tada je stavljena tačka na njihov odnos i svako je otišao svojim putem. Dve godine pre toga, prma priči upućenih, pobili su se i u jednom hotelu u Budvi, Andreana je tada povredila koleno, pa je otkazala nastup, a na narednom se pojavila sa zavojima.

Marko Milošević, Adreana Čekić, paparaco
foto: Kurir/ Ana Denda

To su nekako prebrodili pa su zajedno otišli u Ameriku gde su nastavili sa haosom, kada je Marko u pijanom stanju vređao i pljunuo Andreanu.

Andreana Čekić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Ana Denda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track