ZAPALILE SVA PATRIOTSKA SRCA! Bliznakinje čarobnog glasa zapevale u emisiji uživo svoj veliki hit OSTAĆETE PUNOG SRCA (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

ZAPALILE SVA PATRIOTSKA SRCA! Bliznakinje čarobnog glasa zapevale u emisiji uživo svoj veliki hit OSTAĆETE PUNOG SRCA (VIDEO)

Stars -

Bliznakinje čarobnog glasa Marina i Marija Gobović gostovale su u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gde su otpevale jedan od svojih najvećih patriotskih hitova "Srbija".

Naime, u Kripti Hrama Svetog Save, uz blagoslov Njegove Svetosti Patrijarha srpskog g. Porfirija, nedavno je uručeno ordenje "Svete majke Anastasije", majkama koje imaju troje i više dece iz Srbije i koje su svoj život posvetile potomstvu i njihovom odgoju. U kulturno-umetničkom delu programa, nastupile su bliznakinje zajedno sa dečijim horom "Slavujčići".

Njihovo izvođenje pesme "Srbija" u emisiji uživo možete videti u videu ispod.

00:34

ZAPALILE SVA PATRIOTSKA SRCA! Bliznakinje čarobnog glasa zapevale u emisiji uživo svoj veliki hit

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:37

ZAPEVALA NA GRČKOM U EMISIJI UŽIVO! Vanja Mijatović otpevala svoju omiljenu pesmu i OSTAVILA VODITELJE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja