HANA KULJIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA! ŠOK: Petar Grašo je NIJE SAČEKAO, a Dino Rađa jednom fotkom bebe sve oduševio!
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

prelepo

HANA KULJIĆ IZAŠLA IZ PORODILIŠTA! ŠOK: Petar Grašo je NIJE SAČEKAO, a Dino Rađa jednom fotkom bebe sve oduševio!

Stars -

Ćerka Petra Graša i Hane Huljić stigla je kući, a ponosna majka Hana, izašla je iz porodilišta u pratnji majke Vjekoslave i sestre, preneli su hrvatski mediji.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Printskrin/Instagram, Damir Dervišagić

Hana Huljić porodila se 17. jula i na svet je donela malu Albu. Ćerka Petra Graša dugačka 50 centimetara i teška 3150g dobila je ime po Petrovom ocu Zoranu, a detaljno objašnjenje dao je njen deka Tonči Huljić.

Ime je nastalo od latinske reči "albus" što znači blistav, svetao, obzoran. Na italijanskom jeziku Alba znači zora, pa su se Petar i Hana u čast njegovog oca Zorana odlučili baš za ovo ime.

Hana Huljić, Petar Grašo
foto: Printscreen/Instagram

Ipak, ćerka Petra Graša stigla je na svet, a sada je krenula kući, a njenog oca sve to vreme nije bilo ni na vidiku. Naime, Petar je na letnjoj turneji i zbog nastupa propustio je da prve dane radosti provede sa Hanom i Albom, piše Story.hr.

Hana nikada nije krila da ima potpuno razumevanje za Petrov posao i da joj njegovo odsustvo tokom ovih dana ne smeta, piše Stori.

Inače, proslavljeni košarkaš Dino Rađa je na svom profilu objavio fotografiju male Albe.

Inače, Hanin otac, Tonči Huljić rekao je u jednom intervjuu da je ljut na zeta jer ima gust raspored, a sada Grašo baš zbog svojih obaveza nije bio u mogućnosti da dočeka bebu i Hanu.

- Imam vrlo stabilnu suprugu koja će biti tu, Petar je bukvalno svakodnevno na nastupima tako da se malo ljutim jer nema potrebe toliko da radi, pa sam i tu situaciju odradio u ovom spotu, da igra pred salom radosti - rekao je Huljić nedavno.

Tonči Huljić
foto: Kurir televizija

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track