OVO JE ĆERKA BEKIJA BEKIĆA! SVI KAŽU DA MNOGO LIČE: Krenula je očevim stopama, a dan pred venčanje javila mu da se UDAJE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

PUNA IZNENAĐENJA

OVO JE ĆERKA BEKIJA BEKIĆA! SVI KAŽU DA MNOGO LIČE: Krenula je očevim stopama, a dan pred venčanje javila mu da se UDAJE! (FOTO)

Stars -

Pevača Bekija Bekića publika nema često priliku da ga vidi u medijima osim kada su u pitanju nastupi i nove pesme.

Pevač ima dve ćerke Emiliju i Saru, a mnogi komentarišu kako je Emilija identična kao i svoj otac po ponašanju, a i sam Beki je istakao da je puna iznenađenja.

Emilija, je krenula očevim stopama i ušla je u muzičku industriju, a pored toga ona je blogerka, te je veoma talentovana za pisanje i svojim čitaocima prenosi raznorazne situacije sa putovanja.

Takođe, Emilija je svoje roditelje o datumu kada je odredila venčanje obavestila dan pred sam čin, a popularni pevač je to ovako prokomentarisao:

Emilija Bekić
foto: Printscreen/ Pesmom Za Dusu TV GRAND

- Iznenadila nas je. Samo nam je rekla sutra budite tu i tu, venčavamo se. Oni su se zabavljali dve i po godine i sve vreme je pričala da joj ne pada na pamet da se udaje, da je još rano i samo odjednom je rekla...Šta radite sutra. E mi se venčavamo. Mi smo ostali šokirani, žena pogotovo. Pozitivno šokirani", isakao je Bekić, ali je I dodao da su on I njegova supruga isto to napravili svojim roditeljima:

- Tako smo žena i ja napravili našim roditeljima. Isto smo se tako venčali, niko nije znao. Ćerka nam je vratila - rekao je pevač.

Beki Bekić
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Prvi snimak Miljane Kulić posle operacije želuca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track