EVO ZAŠTO JE BIKOVIĆ OPČINJEN LEPOM CRNOGORKOM! Ivana se skinula u BIKINI, pokazala s*ksi telo (FOTO)
Foto: Printscreen

savršena

EVO ZAŠTO JE BIKOVIĆ OPČINJEN LEPOM CRNOGORKOM! Ivana se skinula u BIKINI, pokazala s*ksi telo (FOTO)

Stars -

Miloš Biković uživa u vezi sa crnogorskim modelom Ivanom Malić, a sada su zajedno otišli i na more odakle je lepa manekenka objavila fotografiju u kupaćem kostimu.

Njih dvoje često putuju, a samo je bilo pitanje kada će otići i na more, te su svi jedva čekali da vide devojku popularnog glumca u kupaćem. A ona je pokazala savršeno telo u crno-belom kupaćem kostimu.

Nakon Ivanine objave usledili su komentari u kojima su je njeni fanovi beskrajno hvalili i delili joj komplimente :"Najlepša!", "Koji pogled je lepši", "Veoma lepa", "Zgodna"...

Podsetimo, Ivana Malić je 25-godišnja pravnica rođena u Baru, a navodno je u srodstvu sa bivšim učesnikom "Zadruge" Vladimirom Tomovićem. Malićeva je vezi sa Milošem Bikovićem od prošle godine. Ivani su izgleda glumci pasija, budući da godinama prati najpopularnije srpske glumce među kojima su Luka Raco, Milan Marić, Viktor Savić, Boki Perić, Aleksandra Radojičića i ostale, a redovno im je lajkovala i gotovo svaku objavu na Instagramu.

Ipak, treba napomenuti da Ivani nisu samo glumci omiljeni. Ona prati i nekoliko Miloševih koleginica, poput Tamare Dragičević, Jelisavete Orašanin, Nine Janković.

Bonus video:

00:10

Miloš Biković sa devojkom na koncertu Bočelija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track