03:25

PEVAČICA POSETILA ČOLU SA BOMBASTIČNIM DEKOLTEOM! Marina Visković mami na greh, a za za Kurir TV otkriva da NJIH DVOJE IDU U BEČ

šokantno

PEVAČICA POSETILA ČOLU U BOMBASTIČNOM DEKOLTEU! Marina Visković mami na greh, a za Kurir TV otkriva da NJIH DVOJE IDU U BEČ

Stars -

Čuveni pevač Zdravko Čolić napravio je pravi spektakl u Budvi. Mnogi estradni umetnici bili su na koncertu poznatog pevača, mada se pevačica Marina Visković po nečemu istakla.

Naime, ona se pojavila na koncertu Čole u jednom zanimljivom autfitu gde je dekolte bio veoma izražen. Pa je tako privukla dosta pažnje.

Zdravko Čolić
foto: Kurir televizija

Takođe je za Kurir televiziju otkrila da će 1. oktobra imati tu sreću da nastupa sa Zdravkom Čolićem u Beču.

Marina Visković
foto: Kurir Televizija

- Čola je naša najveća zvezda i ja obožavam njegove koncerte. Otkriću da imamo zajednički nastup u Beču 1. oktobra. To je za mene nešto najveće što ću doživeti u karijeri. ježim se kada pričam o njemu - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:37

ČOLA I SAŠA MATIĆ PEVALI ZAJEDNO: Goste na slavlju ostavili BEZ DAHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track