01:29

OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA NA SEBI IMA 10.000 €! Didi Džej za Kurir TV raspametila NEMAM NIKAKVU KONKURENCIJU NA BALKANU

SAMO DIPLOMATSKI ODGOVORI

OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA NA SEBI IMA 10.000 €! Didi Džej za Kurir TV raspametila NEMAM NIKAKVU KONKURENCIJU NA BALKANU (FOTO/VIDEO)

Stars -

Pevačica Didi Džej u uključenju za Puls Srbije na Kurir televiziji otkrila je kako vidi sebe, ali i koliko košta njena odevna kombinacija.

Naime, ona je navela da ne voli ni sa kim da se poredi jer, kako kaže, nema konkurenciju.

- Smatram da na Balkanu nemam nikakvu konkurenciju, jer sam ostvarila jako velike rezultate. Ne želim nikoga da ponižavam, ali ja sam nešto drugo. Krenula sam tim putem za koji je potrebno mnogo hrabrosti. Nikada nisam volela da udem kao neka druga pevačica i iz tog razloga sam uspela da izgradim tako veliku karijeru - rekla je pevačica.

1 / 3 Foto: Kurir Televizija

Takođe je navela da trenutno na sebi nosi više 10.000 evra, mada takođe tvrdi da ne voli da priča o ciframa.

- Kada se sve sabere ovo na meni košta više od 10.000 evra. Ja sam uvek govorila nikada ne volim da pričam o ciframa, mada mediji to podstiču. Ja im onda dam diplomatski odgovor da neću da pričam tačnu cifru, ali volim da ulažem u sebe jer je to sastavni deo ovog posla - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

DidI Džej proslavila ćerki drugi rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track