00:02

Rastu obezbeđenje oteralo sa pešačke zone

haos u Hrvatskoj

SKANDAL NA ZRĆU! RASTA POKUŠAO DA VOZI KVAD PEŠAČKOM ZONOM! Hteo da pomera žardinjere, raspravljao se sa OBEZBEĐENJEM

Stars -

Stefan Đurić Rasta napravio je haos na Hrvatskom primorju, gde poslednjih dana letuje s prijateljima. Reper uživa na Zrću, gde je prošle nedelje doživeo neprijatnost, i to svojom greškom. Naime, on je kvadom pokušao da uđe u pešačku zonu, a to je strogo zabranjeno. U prilog tome svedoči snimak koji je našoj redakciji dostavio čitalac koji se zadesio na licu mesta kad se muzičar raspravljao s radnicima obezbeđenja, koji su ga udaljili s lice mesta. On nam je do detalja i objasnio šta se dogodilo.

Kontra šou, Rasta
foto: Kurir

- Rasta se ulicom uz obalu vozio kvadom. Uostalom, kao i svaki turista. Međutim, postoji zona gde je zabranjeno da prolaze motorna vozila, ali on za to nije mario. Upravljao je kvadom, a iza njega je sedeo prijatelj. Došli su do pešačke zone i hteli da pomere žardinijere, ali su članovi obezbeđenja odmah reagovali. Prišli su i upozorili ga da je zabranjeno da tuda prođe kvadom. Rasta za to nije mario, već je pošto-poto hteo da prođe. Uveravao je te ljude da su i druga vozila prolazila bez problema. Uniformisana lica nisu želela da ga slušaju, već su mu rekli da može da dobije kaznu jer će ugroziti ostale turiste ako prođe vozilom - priča naš sagovornik.

Rasta
foto: Kurir televizija

Đurić se nekoliko minuta raspravljao s njima, a onda se okrenuo i otišao. - Verovatno je ocenio da će proći pošto je poznat, ali mu to nije pošlo za rukom. Situacija je bila neprijatna. Ljudi su gledali i komentarisali. Svi su ga prepoznali. Baš nedolično ponašanje. Neko je sklonio žardinijere i verovatno je mislio da će ako se pomeri i on moći da priđe. Tu se nalazi i parking, mogao je da ostavi četvorotočkaš i lepo se prošeta. Ja ne znam gde je on nameravao da ide, ali baš je bez potrebe napravio scenu - završava naš izvor. Pokušali smo da stupimo u kontakt s PR službom popularnog pevača, ali je mobilni telefon bio nedostupan. Rastu nismo uspeli da dobijemo za izjavu.

Rasta, Stefan Rasta
foto: Damir Dervišagić, Kurir

Ekipa Kurira

Bonus video:

01:30:47

SCENIRANJE 17.07.2022. IVAN GAVRILOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track