GALE KERBER PROGOVORIO O POROCIMA: Folkeri se ODVALJUJU od droge i alkohola, a to pripisuju nama rokerima
Foto: Dragana Udovičić

direktno

GALE KERBER PROGOVORIO O POROCIMA: Folkeri se ODVALJUJU od droge i alkohola, a to pripisuju nama rokerima

Stars -

Goran Šepa poznatiji kao Gale Kerber progovorio je o porocima, pa je istakao da se oni i dalje pripisuju rokenrol muzičarima iako je odavno poznato da se u današnje vreme zapravo folkeri odvaljuju od droge i alkohola. Za sebe trvdi da ne poseže za drogom, dok ne krije da alkohol, u granicama, konzumira.

- Alkohol i drogu vežu za rokenrol, a alkohola i droge ima u folku i repu. Alkohol je prisutan svuda, nije vezan samo za muziku. Danas u folkloru imate više ljudi obučenih kao rokeri, a da nemaju veze s rokenrolom. Danas se sve pomešalo, svako ima tetovažu, stvar izbora. Ne mogu da budem košarkaš, imam 1,77, voleo bih Jokiću da udarim rampu, ali ne mogu. Droga je takođe svuda prisutna, uzmi ili ostavi, to je izbor - priča Gale, tvrdeći da Kerber nikada nije bio u porocima.

Gale Kerber
foto: Dragana Udovičić

- Nešto sitno, ne znam ko nije probao. Nemam pravo da kažem bilo šta jer sam javna ličnost i mogu da utičem, tako da nemam pravo da navijam za Zvezdu ili Partizan, nemam pravo da utičem na ljude. Ja lično konzumiram alkohol, ne stidim se toga, ali u granicama, nisam lečen, sve je stvar izbora. Pitate me šta je s belim, mislite na košulju, ja volim crno, droga je stvar izbora, znaš koje su posledice. Nisam u tome.

Osnivač rok grupe Kerber se osvrnuo i na kolege, te otkrio šta privatno voli da sluša.

- Ja sam rođeni Nišlija, tako da celi taj melos meni prija, volim te ritmove, romsku muziku, Šabana Bajramovića, volim jug i taj temperament, čak i taj govor iako su mi roditelji poreklom Ličani - zaključuje Gale.

Kurir.rs/Srpski telegraf

Bonus video:

00:42

SKINULI SU GA SA RESPIRATORA, UZIMAO JE HRANU, MISLILI SMO DA ĆE SE IZVUĆI: Gale Kerber slomljen zbog smrti Dragoljuba Đuričiča

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track