OD JOVANE JEREMIĆ SMO SVE VIDELI ALI OVO JOŠ NE! Skinula se u toples, vrpoljila se na dušeku, a G*ZA u prvom planu! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

Hot

OD JOVANE JEREMIĆ SMO SVE VIDELI ALI OVO JOŠ NE! Skinula se u toples, vrpoljila se na dušeku, a G*ZA u prvom planu! (FOTO)

Stars -

Bomba! Jovana Jeremić se sunča u toplesu!

Jovana Jeremić se ludo provodi u Crnoj Gori! Paparaco Kurira upecao je voditeljku u Srbiji kako se sunča u toplesu na jednom privatnom bazenu!

00:29

OD JOVANE JEREMIĆ SMO SVE VIDELI ALI OVO JOŠ NE! Skinula se u toples, vrpoljila se na dušeku, a G*ZA u prvom planu!

Jovana nas svaki put iznenadi svojim toaletama i odevnim kombinacijama, koje obuče za Jutarnji program vikendom na Pink televiziji, a sad je odlučila da se skine i opusti na vrelom letnjem suncu. Voditeljka uživa na Crnogorskom primorju, odakle stalno objavljuje slike na društvenoj mreži Instagram, a njenu vitku liniju i zavidnu figuru, koju je postigla zahvaljujući upornim treninzima u teretani, mnogi komentarišu.

1 / 6 Foto: Privatna Arhiva

Naš paparaco je ovog puta upecao Jeremićevu koja je otišla korak dalje, pa se sunčala u toplesu na jednom privatnom bazenu na Crnogorskom primorju. Jovana je ležala na dušeku bez gornjeg dela kupaćeg, u izazovnim pozama na jednom privatnom bazenu. Ona se prepustila čarima mediteranskog sunca i rešila da se sunča u toplesu.

- Jovana u poslednje vreme prosto izaziva pažnju gde god se pojavi. Viđena je u večernjim satima u provodu sa drugaricom, sa kojom je otputovala na more, bila je okružena mnogobrojnim fanovima koji su joj tražili autogram i da se slikaju sa njom. Jedan momak joj je poslao šampanjac, ali je ona to odbila... Sedeo sam pored nje i njene drugarice, pričaju uglavnom o poslu - rekao je izbor Informeru.

kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

00:19

MOGLA SAM DA BUDEM VRHUNSKI ADVOKAT! Jovana Jeremić u žiži skandala progovorila o karijeri: NAPRAVILA POTPUNI PREOKRET

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja