00:08

Seka Aleksić na nastup stigla trotinetom

URNEBESNO

SKOCKANA I U ŠTIKLAMA VOZI TROTINET! Seka Aleksić došla na nastup HIT vozilom, svi su gledali u nju! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Seka Aleksić objavila snimak kako na električnom trotinetu ide na svoj nastup u jednom klubu u Trogiru Seka Aleksić danima iznenađuje javnost objavama na društvenim mrežama, pa je tako bilo i ovog puta.

Njeni fanovi su rekli da je ove godine izdominirala sa svojim gestovima. Ona se nije libila da na aerodromu jede kiflu i ajvar, da se vozi vozom do mesta u kojem nastupa, da skockana u skupocenu garderobu uzme štap i peca...

Često je ovog leta priređivala iznenađenja na Instagramu, a sada ima novi snimak koji je još jednom zaradio aplauze.

Seka je imala nastup u Trogiru, gde je bila skockana, doterana i sređena od glave do pete. A prevoz?

Nećete verovati ona je ovog puta odučila da na svoj nastup krene ni manje ni više nego trotinetom. Na snimku koji je objavila vidimo da je ona sređena i da super izgleda, u dugoj svetlucavoj haljini i velikim potpeticama, pa je tako doterana stala na električni trotinet i krenula ka klubu, gde ju je publika ushićeno čekala na nogama da zajedno u glas zapevaju njene najveće hitove.

Kratko je napisala: "Stižeeeeem", Večeras gori Trogir! Ova objava izazvala je lavinu reakcija Sekinih fanova: "Koja si ti kraljica", "Legenda od žene", "Ne verujem koliko je najjača","Seka carica", bili su samo neki od komentara.

Seka Aleksić, Budva
foto: Ana Paunković

Kurir.rs

Bonus video:

02:08

Seka Aleksić priznala da li pije kada nastupa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track