17:08

Jovana Jeremić 4 sata davala iskaz policiji zbog pretnje Belivukovog čoveka

pretnje

JOVANA JEREMIĆ 4 SATA DAVALA ISKAZ POLICIJI ZBOG PRETNJI: Maja Marinković će biti PRIVEDENA! Evo ko je sve vreme bio uz nju

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić upravo je napustila policijsku stanicu 29. novembar gde je dala izjavu i podigla krivičnu prijavu protiv nepozante osobe koja joj je poslala na desetine pretećih poruka proteklih dana, tvrdeći da je član klana Velje Nevolje, prijatelj Tamare Đurić.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je okupljenim novinarima dala izjavu, i otkrila šta se dešavalo proteklih dana kao i kada je počela da dobija pretnje. Uz nju je sve vreme njen dečko, a voditeljka je skoro četiri sata provela u policijskoj stanici.

"Maja Marinković će biti privedena na saslušanje, i svi koji su učestvovali u ovome biće saslušani i kažnjeni", rekla je voditeljka posle izlaska iz policijske stanice.

Jovana Jeremić, Velja Nevolja
foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, nepoznata osoba počela je da uznemirava Jovanu zbog njenog sukoba sa starletom Majom Marinković koju je voditeljka iskritikovala jer je preotela muža najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - navedeno je.

Jovana Jeremić, pretnje, principi, Velja Nevolja, Tamara Đurić, Maja Marinković
foto: Privatna Arhiva, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

Poruke koje je Jovana dobila lede krv u žilama:

- Animator za majmune kraj vaših malih ekrana. Sramno za vas dr mr Jovana Jeremić. Je*ote život, nije li te stid. Uništićemo te iz Principa. Jer, s nama uvek Nevolja. Misliš, ako je Velja pao, da nismo podelili pozicije. Ko će koga, mater ti u pi*ku jebem. Sledeću utakmicu izlazi parola posvećena tebi. Skandiraće ti cela tribina - navodi se u pretećim porukama upućenim Jeremićevoj.

kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Bonus video:

00:48

Jovana Jeremić sa dečkom u Vrnjačkoj Banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track