ANA SEVIĆ IMA TROJE DECE I IZGLEDA KAO 1.000.000 $! Pevačica objavila fotku od pre 4 godine - NEMA RAZLIKE, prava BOMBA! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

leto

ANA SEVIĆ IMA TROJE DECE I IZGLEDA KAO 1.000.000 $! Pevačica objavila fotku od pre 4 godine - NEMA RAZLIKE, prava BOMBA! (FOTO)

Stars -

Ana Sević se treći put porodila u martu ove godine, ovih dana vreme provodi letujući na moru u Crnoj Gori sa svojom porodicom, a na objavljenim fotografijama, ona u bikiniju prosto grmi!

Ona je objavila nekoliko fotografija sa letovanja u Crnoj Gori, a mnogima je zapalo za oko kako izgleda nikad bolje, kako je prezgodna, s obzirom da je majka troje dece.

Ana uživa u drugom braku, sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem s kojim ima dvoje dece, ćerku Senu i sina Simeona, a iz braka sa Darkom Lazićem ima najstariju naslednicu Lorenu.

Ana Sević
foto: Printskrin/Instagram

Trudnoće je odlično nosila i za kratko vreme skinula višak kilograma, pa ovog leta ponosno pozira u bikiniju, a nedavno je oduševila trbušnjacima. Da li je za to zaslužna dobra genetika ili svakodnevni treninzi, pitanje je sad, ali ono što je očigledno jeste da Ana zanosno izgleda u bikiniju i da privlači mnoge muške poglede.

Pevačica uživa sa porodicom na moru u Crnoj Gori, a pogledajte kako izgleda!

Na Instagramu je objavila i sliku iz 2018. godine, a mnogi ne mogu da veruju i ne mogu da pronađu razliku, kada je izgled u pitanju, pa su je zatrpali komplimentima da izgleda super i pre i posle dva porođaja.

Ana Sević
foto: Printskrin Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:06

Ana Sević gradi bazen u luks domu na Vračaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track